- Reaksiyon puanı
- 15,467
Fazla pahalı değilmiş 

Normal fiyattan girmiş düz garantisizleri 2500-2400 TL en azOnePlus 5T Hepsiburada'ya gelmiş. @Murat Burç artık gönül rahatlığıyla önerebilirsin.Ama sanki biraz yüksek fiyattan girmiş.
OnePlus 5T 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
O fiyatta tam bir katil
P10 Plus falan zaten ölmüştü selası okunuyor artık![]()
Eyvallah sağolHuawei'ye laf yokŞimdiden hayırlı olsun diyeyim sana. İkiside kral cihazlar.
Ben telefon seçeneklerine iPhone 7 Plus ile başladım dedim ne yapıyorum 8 Plus'a çıktım sonra dedim bu kalasa para verilmez X'i 4000-4500e alırım dedim sonra bu da olmaz dedim Note 8e döndüm şimdi OP5T ile U11 arasindayim daha nereye düşeceğim bilmiyorumBen mayıs ayında telefon almam lazım deyip araştırmaya başladım, Aralık'ta elime para geçtiTelefon tercihim Huawei p9 lite 2017 - Asus zenfone 3 - Htc 10 -Xiaomi mi6 - Lg G6 - Huawei P10 diye yürüdü gitti. Biraz daha beklesem Note 8'e felan kayardım sanırım.
![]()
Ben telefon seçeneklerine iPhone 7 Plus ile başladım dedim ne yapıyorum 8 Plus'a çıktım sonra dedim bu kalasa para verilmez X'i 4000-4500e alırım dedim sonra bu da olmaz dedim Note 8e döndüm şimdi OP5T ile U11 arasindayim daha nereye düşeceğim bilmiyorum![]()
Mi6 Xioami resmi garantisi ile 1500e girecek diyorlar. Öyle duydum kesin değil amaHer şeyiyle mükemmel olan, fiyatıda 1500 tl'yi geçmeyen bir telefon lazım bize![]()
Ben ona yanlış cevap verdim nasil olsu hic bir fikrim yokAllahtan Türkiye'de kaç tane il var diye sordu da daha
Sanki Mİ6yı o fiyata bulduk da beğenmiyoruz bir deMi 6 herşeyiyle mükemmel değil ki :/
SDN sayesinde tam bir cahil olduğumu anladım.
Kaşıkçı Elması sarayda bulunur?
Verdiğim cevap: Yıldız
Çanakkale zaferi Mart ayının hangi günü kutlandı?
Verdiğim cevap: 19
Allahtan Türkiye'de kaç tane il var diye sordu da daha rezil olmaktan kurtuldum.
SDN sayesinde tam bir cahil olduğumu anladım.
Kaşıkçı Elması sarayda bulunur?
Verdiğim cevap: Yıldız
Çanakkale zaferi Mart ayının hangi günü kutlandı?
Verdiğim cevap: 19
Allahtan Türkiye'de kaç tane il var diye sordu da daha rezil olmaktan kurtuldum.
Soruları bana versinler, bir tane adam sokmam kapıdan.Kullanıcı adı şifreyi mi yanlış girdin ben ona sinir olup sekmeyi açıp yeniden kapatıyordum![]()
Soruları bana versinler, bir tane adam sokmam kapıdan.![]()
İyi geceler
ben tapatalksız yapamamkiTapatalk out new theme xenforo in![]()
Ben denedim giriş yok henüz de zaten bıktım sürekli satınalma yenilemekten böyle takılırım bir süre zaten burası da hızlı foto yüklüyor artıkben tapatalksız yapamamki![]()
2MB foto sınırı ile foto yüklesek ne olur yüklemesek ne olur?Ben denedim giriş yok henüz de zaten bıktım sürekli satınalma yenilemekten böyle takılırım bir süre zaten burası da hızlı foto yüklüyor artık