- Reaksiyon puanı
- 16,126
forumun ingilizcesi ingilizce bilmediğimi gösteriyor...
+1forumun ingilizcesi ingilizce bilmediğimi gösteriyor...
Zakk Wylde "Voodoo Child" w/Les Paul's Trio - Front and Center+1reyiz aynısı benim için geçerli
![]()
Oynamıyorum valla. Online oyun oynayıp sinir krizi geçirme safhasını 2 ay önce falan lol ile bıraktım.Kardeşim, WarThunder oynuyorsan beraber oynayalım, sarıyor vallahi.![]()
Uzun zaman oldu sanki, nerelerdeydin yahu ?
aslında hep buralardayım ama daha çok okuyorum yorumları artık, yazmıyorum pek.
Foruma naptınız bea![]()
edit: İngilizce dilini felan boşverdim de saat dilimini GMT+3 Minsk yapın. Mesaj saatleri yanlış gözüküyor yoksa.
Foruma naptınız bea![]()
edit: İngilizce dilini felan boşverdim de saat dilimini GMT+3 Minsk yapın. Mesaj saatleri yanlış gözüküyor yoksa.
katılıyorum en üstteki sdn logosuna hiç uymamış siyah sarı bir şeyler olsa iyi olurdu değiştiremiyor musunuzOff Profil bilgileri bölümü hiç olmamış eski temalı hali daha iyiydi ve şu siteninde beyaz teması yokmuydu Mavi yakışmamış
katılıyorum en üstteki sdn logosuna hiç uymamış siyah sarı bir şeyler olsa iyi olurdu değiştiremiyor musunuz
hangi avataravatar'ı kaybettim hükümsüzdür...
avatarı değiştirdiğim yer...hangi avatar
@rawkid XRP yi satmadıysan zengin oldun![]()
Ayar oldum. 1.1 den sattım boyumu geçti ripple mereti. 1.5 lere düşsün bi 200TL basacağım.11k'da paramı alıp çıktım. Ben çıktıktan sonra dikiş tutmadı.Dün akşamdan beri 300 TL kar bıraktı. Mutluyum.
![]()
Ayar oldum. 1.1 den sattım boyumu geçti ripple mereti. 1.5 lere düşsün bi 200TL basacağım.
Ümit Besen - Alışmak Sevmekten Daha Zor Geliyor / #akustikhane #sesiniacNe zaman güncelleme konusuna girsem aklıma alışmak sevmekten daha zor geliyor parçası geliyor.