Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Bu forum güzel dostluklar kazandırdı.Bugün Utku kardeşimi aradım.Pek konuşamasak da ... Hat falan düşüyordu(Telegram üzerinden). Teşekkürler SDN Forum <3

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Bir arkadaş kazığı daha yemiş bulunmaktayım.

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Bu konuyu açan arkadaş uzun zamandan beri foruma girmiyormuş, şimdi girse ne çok bildirim gelir be...

Tilkißey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Sürekli yeni özelliklerin yazdığı pencere çıkıyor. Mesaj yazma bölümü ve mesaj sayısını gösteren kısım arasındaki simetrisizlik kanser edecek durumda. Saçmaladılar iyice.
Uzun suredir rezil ettiler zaten uygulamayi. 7.1.6 surumundeyim ben su anda, changelog veya ozellik tanitim kutusu 1 defa cikti sustu Allah'tan.

Reaksiyon puanı
5,171
Sürekli yeni özelliklerin yazdığı pencere çıkıyor. Mesaj yazma bölümü ve mesaj sayısını gösteren kısım arasındaki simetrisizlik kanser edecek durumda. Saçmaladılar iyice.
Ben 1 aydır kullanıyorum yeni sürümü merak etme 1 ay sonra eskisini kullanamazsın

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Ayakkabının tekini kopege caldirdik iyimi [emoji23]

M

Murat Burç

SDN Okuru
@F1kan bir arkadaşı Murat Burç Hakkı Alkan'ın akrabası diye trollemiş benim onu mod aldırabileceğimi sanıyor :D

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Sonunda dayanamadık miui 9 beta yükledim amma ayar yaptım ha
[emoji16]

04fd402e748459d69e38a2555545e71a.jpg

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Canım acayip sıkılıyor yahu. Bi huzursuzluk var içimde açtım youtube'u efkralar dönüyor duruyor.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yak bi sigara keyfine bak. Kendin içmiyorsan da benim yerime yak. Ben içemiyorum da artık..

Üniye geçtiğimden beri full içiyorum zaten. O kadar alışmışım ki artık parliamente kadar yükseldim hiç etki göstermiyor.
Yaktım şimdi ikimize :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Üniye geçtiğimden beri full içiyorum zaten. O kadar alışmışım ki artık parliamente kadar yükseldim hiç etki göstermiyor.
Yaktım şimdi ikimize :)
Parliament o parayı haketmiyor be. Gündüz vakti muratti, geceleri de kent switch efsane gidiyor. Çoğu kişi murattiyi çok ağır buluyor ama bana hafif geliyor nedense. :D

Canım çekti varya şimdi. Bir daha içersem kaburgamdaki dikişlerden tüterim ama bu sefer. :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Parliament o parayı haketmiyor be. Gündüz vakti muratti, geceleri de kent switch efsane gidiyor. Çoğu kişi murattiyi çok ağır buluyor ama bana hafif geliyor nedense. :D

Canım çekti varya şimdi. Bir daha içersem kaburgamdaki dikişlerden tüterim ama bu sefer. :D

Kent switch nedir yahu..
Hayırdır kaçırmışım ciğerlerinde sıkıntı mı var?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Kent switch nedir yahu..
Hayırdır kaçırmışım ciğerlerinde sıkıntı mı var?
Kent switch tam öğrenci sigarası ya. İstediğinde normal sigara gibi iç, istediğinde patlat mentolü ferah ferah takıl. Kokusuda üstüne fazla sinmiyor.

Cuma günü akciğerlerimden teki söndü. 5 gün içimde 10 cm hortumla ucu tüpe bağlı hastanede yattım. Sebebi direk sigara değildi ama aşırı derecede tetikliyormuş. Bundan sonra nargileymiş sigaraymış alayını yasakladı doktorcuğum. Hayattan zevk alan bir gencim artık :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Kent switch tam öğrenci sigarası ya. İstediğinde normal sigara gibi iç, istediğinde patlat mentolü ferah ferah takıl. Kokusuda üstüne fazla sinmiyor.

Cuma günü akciğerlerimden teki söndü. 5 gün içimde 10 cm hortumla ucu tüpe bağlı hastanede yattım. Sebebi direk sigara değildi ama aşırı derecede tetikliyormuş. Bundan sonra nargileymiş sigaraymış alayını yasakladı doktorcuğum. Hayattan zevk alan bir gencim artık :D

Aa geçmiş olsun. Şimdi durum ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...