Geçmiş olsunSelamlar,Aşık oldum.
Sağolun hocam.Nne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yokGeçmiş olsun
Selam ne güzel işte ben duygularımı kaybettim sanırım bu yüzden aşıkta olamıyorum artık.Selamlar, bir kıza Aşık oldum.
Selamlar, bir kıza Aşık oldum.
Asik olmak guzel bir his ama su ana kadar sadece 1 kere basima geldiSelamlar, bir kıza Aşık oldum.
Hanım bak gençler aşık oluyor ben de sana bir kez daha aşık olabilirmiyim musaitsen tabi [emoji4]
Şanslısın. Bu dönemleri çok güzel değerlendir. Acıyı da mutluluğu da yaşa dibine kadar.
Asik olmak guzel bir his ama su ana kadar sadece 1 kere basima geldiInsallah birgun acilabilirsinde oda seni sever.
Amin kardeşim cümlemizin ama ceyo terliğinin şerrinden korusun seni[emoji16]Allah mutluluğunuzu daim etsin abim, aynı cümleyi de bana nasip etsin.![]()
O grubu bende istiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 28740[emoji33][emoji33][emoji33]
AhahhahahhaEkli dosyayı görüntüle 28740[emoji33][emoji33][emoji33]
Bu bizim telegram grubuna benzemiyor mu utku ?O grubu bende istiyorum.
Ayol şekerim günaydınEvet işte yeni yönetimimizin kalitesi. Geçen hafta @by_efsane den mesaj geldi başvuru yapmışsın geçmişine baktık ama pek parlak göremedik yine de seni denemek istiyoruz diye. Ben de olur dedim 1 haftadır ne mesaj atan var ne aksiyon gösteren var. Daha da mod falan olmam sanırım @Murat Burç ve @rawkid tayfasına katılıyorum. Yok bir umudum vardı forum hakkında da şimdi iyice bittiniz gözümde.
Ben de Telegrama terfi ettim bunun şerefine herkese benden çay.Bu bizim telegram grubuna benzemiyor mu utku ?
Huawei Mate 10 ve Pro'dan iyidir iPhone XEkli dosyayı görüntüle 28740[emoji33][emoji33][emoji33]
Bloother'ın kurduğu telegramdan bahsediyoruz demi MuratAyol şekerim günaydın
mı desem bilemedim şimdi
Ben de Telegrama terfi ettim bunun şerefine herkese benden çay.
--- Gönderi Güncellendi ---
Huawei Mate 10 ve Pro'dan iyidir iPhone X
Vay vay vay sen gelirmiydin buralara yavAyol şekerim günaydın
mı desem bilemedim şimdi
Ben de Telegrama terfi ettim bunun şerefine herkese benden çay.
--- Gönderi Güncellendi ---
Huawei Mate 10 ve Pro'dan iyidir iPhone X
Kim uçurdu modlar uçurduysa yandıkdur merhaba dieycektik uçtu yine![]()
@by efsane O grup hala yaşıyor mu abi ?
@by efsane O grup hala yaşıyor mu abi ?
Yasiyor tabi. Bu alinti mesajinida gorsun forumun hali bu 1 kere tikliyoruz 10 tane veriyor. Grupta daha cok aglama emojisi mevcut yanliz icin kararir.@by efsane O grup hala yaşıyor mu abi ?
Şu günlerde benim de öyle bir gruba ihtiyacım var...Yasiyor tabi. Bu alinti mesajinida gorsun forumun hali bu 1 kere tikliyoruz 10 tane veriyor. Grupta daha cok aglama emojisi mevcut yanliz icin kararir.
Abi muratı niye bir daha banladınız
İki günlük mesajı alıntılamaktan ban sebebi mi olur
Acaba kim banladi merak ettimAbi muratı niye bir daha banladınız
İki günlük mesajı alıntılamaktan ban sebebi mi olur
SenceAcaba kim banladi merak ettim![]()
Murat abiye kanat takan birisi olmali ki baya baya dakkada ucuyor guvercin mubarek.