En az bu konuya 200 kişi yazmıştırBu konuya foruma katıldım katılalı hiç girmedim. 7177 sayfa mesaj nedir yahuAsıl dikkatimi çeken de 10 senelik konuyu başlatan ilk mesaj sadece 7 beğeni almış. Konuyu toplamda da sadece 110 üye okumuş.
Orası hatalı çünkü bazen kendim şahidim konunun okuyucusu sıfırlaniyor tekrar saymaya başlıyor bazı konulardaBu konuya foruma katıldım katılalı hiç girmedim. 7177 sayfa mesaj nedir yahuAsıl dikkatimi çeken de 10 senelik konuyu başlatan ilk mesaj sadece 7 beğeni almış. Konuyu toplamda da sadece 110 üye okumuş.
foto koy...Beyler şimdi yeni fark ettim telefonumun sağ üst ekranı kasaya bağlayan yerinde hafif bir açıklık var daha telefonu alalı 1 ay olmadı ne tavsiye edersiniz?
Fakirler ülkesi desek ?Zenginler ülkesi emerika![]()
adamlarda tezek yok yakacakFakirler ülkesi desek ?![]()
denetimli bölüm mod onaylamadan gözükmez sana gözükme sebebi yazı sahibi sensin
Fakirler ülkesi desek ?![]()
o zaman haydi toplu tezek yardımına .Haydi Türkiye sen de elini uzat kardeşine TEZEK yaz emerikaya yollaradamlarda tezek yok yakacak![]()
sonra yazan gözüküyor....denetimli bölüm mod onaylamadan gözükmez sana gözükme sebebi yazı sahibi sensin
bayram tebriği olduğu için senden sonra yazanlar onaylanmış fakat senin ki daha sonra onaylandığı için ilk baş bu şekilde gözükürsonra yazan gözüküyor....