- Reaksiyon puanı
- 16,127
kedinin isyanı...
Bu filmin adı neydi ?
KolpacinoBu filmin adı neydi ?
Gözlerim sizi arıyordu ne yaln deyim. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Yazın başlaması ile geri döndüm. Herkese selam.
"Allah belacığını versin ahanda purdan ölücüğü çıhsın" gibimi conficker amcabela değil Allah cezacığını versin diyecen...
Allah cazacığını vere şeklinde olacak bela okumak günah...Gözlerim sizi arıyordu ne yaln deyim. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
--- Gönderi Güncellendi ---
"Allah belacığını versin ahanda purdan ölücüğü çıhsın" gibimi conficker amca![]()
Firefox hiçbirzaman hızlanamaz bence. Kullanma. Ayrıca opera neden açılmıyorki?Opera'dan internete giremiyorum ama Firefox'tan girebiliyorum.
Firefox güncellemelerle hızlanmış mı?
Teşekkürler.Windows için özenle seçtiğim 188 adet registry ayarı yayınlayacağım, az kaldı.
Şu an kontrolleri yapıyorum.
190 oldu.
kadraja ufo girmiş... gerçek boyutu yazısın altında...
Aynen bize misafir olacaklar sende gel abikadraja ufo girmiş... gerçek boyutu yazısın altında...
229 ne ki ne?229 oldu.
229 ne ki ne?
ha winzort yok silim onu yer kaplıyordu..."""
Windows için özenle seçtiğim 188 adet registry ayarı yayınlayacağım, az kaldı.
Şu an kontrolleri yapıyorum.
190 oldu.
"""
Şunun gibi sitelerde cirit atıp ayarları inceleyip uygun bulduklarımı topluyorum.
https://www.gameru.net/forum/index.php?act=attach&type=post&id=2929
https://www.gameru.net/forum/index.php?act=attach&type=post&id=3127
Forumda engelleme olsa iyi olurdu.
Bazı konuları Yeni Mesajlar kısmında görmek istemiyorum.
Osmanlı iyidir hoştur da Allah aşkına şu Nilhanoğlumudur nedir kimse savunmasın burda lütfen. Ülkeye dava açıp toprak isteyen hadisizin tekiForumda yakın zamanda Windows için topladığım registry ayarlarını yayınlayacağım.
Eğer profesyonel bir işle uğraşan yoksa benim için birkaç gün deneyebilir mi ayarları göndersem, sorun oluşturuyor mu babında ?
Ben zaten deniyorum ama size de heyecan olur işte.
![]()
![]()
Böyle haberler yaptıran adamların başındaki adam ölmüş.
Bu ölen adamın gazetesi, kendisine rakip başkası ölseydi, vallahi şöyle bir başlıkla haber yaptırırdı.
""XXXXX XXX nihayet kendi damadı tarafından vurulup geberdi.""
Dolayısıyla iyi bilmezdik.
Hakkımı da helal etmiyorum.
Niye uğraşıyorsun ki sanki Windows'u sen adam edecenForumda yakın zamanda Windows için topladığım registry ayarlarını yayınlayacağım.
Eğer profesyonel bir işle uğraşan yoksa benim için birkaç gün deneyebilir mi ayarları göndersem, sorun oluşturuyor mu babında ?
Ben zaten deniyorum ama size de heyecan olur işte.![]()
Yarın manşet atarlar artık müdür geberdi diyeBöyle haberler yaptıran adamların başındaki adam ölmüş.
Bu ölen adamın gazetesi, kendisine rakip başkası ölseydi, vallahi şöyle bir başlıkla haber yaptırırdı.
""XXXXX XXX nihayet kendi damadı tarafından vurulup geberdi.""
Dolayısıyla iyi bilmezdik.
Hakkımı da helal etmiyorum.