Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Bunu bilmiyorum ama Windows 7 Pro lisansı kullanarak Windows 10 Pro sürümünü sorunsuzca aktifleştirdim :D
--- Gönderi Güncellendi ---

50 TL cepte kaldı :D Bir fakiri doyurup sevaba girersin artık :D :p
Hocam siz home satıyormusunuz?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Midem bulanıyor ya.
Mİ6 mı 6Smi sorusuna 6S diyen teknoloji cahilleri ile uğraşıyoruz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Fifa 17 yi ps4 e optimize edenin Allah belasını versin. Dona dona otun oynuyoruz online de.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
freshon.tv kapanmış, en sevdiğim dizi üzerine en kapsamlı sitelerden biriydi. :(

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Pluralsight'ta cpp öğrenim dizinini sahiplenen kadın Kate Gregory.
20 yıllık cpp deneyimi nedir arkadaş. Vay anasını sayın seyirciler.

N3F3R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 porsiyon kazandibi yedim, üçüncüyü yesem midem ağrır mı diye düşünüyorum

Son düzenleyen moderatör:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Çocuk tablette asphalt 8 oynuyor, en fazla 15 20 FPS alıyordur. Oğlum böyle oyun mu oynanır kasıyor dedim yok hocam kasmıyor ki diyor. Demek ki akıcılık baya göreceli bişey. :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Çocuk tablette asphalt 8 oynuyor, en fazla 15 20 FPS alıyordur. Oğlum böyle oyun mu oynanır kasıyor dedim yok hocam kasmıyor ki diyor. Demek ki akıcılık baya göreceli bişey. :D
Çocuk 60 fps'te bir saat oyun oynasa yüzüne bakmaz o tabletin:) yükseğe alışınca düşük kötü geliyor da yükseği görmeyince düşükte hoş geliyor:)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Magazin haberleri v.s. gibi teknoloji dışı haber yapmayı bırakın. Magazin veya ekonomi okuyacak olsak zaten gider kaynağından okuruz. Buraya teknolojik haberler görmeye geliyoruz ve göremiyorsak gelmenin ne anlamı var?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Magazin haberleri v.s. gibi teknoloji dışı haber yapmayı bırakın. Magazin veya ekonomi okuyacak olsak zaten gider kaynağından okuruz. Buraya teknolojik haberler görmeye geliyoruz ve göremiyorsak gelmenin ne anlamı var?
Size katılıyorum.
Forumda magazin haberleri paylaşılmasını doğru bulmuyorum.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Piraye'ye yıllarca Nazım'ı bekletip, Nazım'ı Vera'ya yâr eden dünya değil misin?

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Bazen bir ss ye veya geçmişe ya da 4-5 yaşındaki anına geri dönmek istersin benimkisi de o işte ne hayaller kurardık eskiden her şeye sevinçle bakardık ama sevincin arkasındaki burukluğu bilseydik hiç düşünmezdik bile geldik bu yaşlara hayat her geçen gün daha da seni zorluyor belli etmiyorsun ama duyguların yok sanıyorlar duygularınla oynuyorlar her gün en sevdiklerinden darbe yiyorsun bu da sana çok koyuyor hırçın oluyorsun nedenini sormuyorlar belli bir sorumluluklardan kaçıyorsun sürekli yargılıyorlar durduk yere yaptığını düşünüyorlar daha da üzücü oluyor sevdiklerin uzakta özledim diyorlar gidiyorsun yine bir hayal kırıklarıyla geliyorsun bir yerden kaçıyorsun pişman oluyorsun öbür yere kaçıyorsun yine hüsran hayallerim var ama gram umudum yok bir şeyler ile kendini mutlu etmeye çalışıyorsun ama doğru ama yanlış yine yadırganıyorsun en azından o mutlu eden şeyler ile kendimi susturuyorum içine kapanıyorsun odana açıyorsun müziği ona da çok acıklı diyorlar değer veriyorsun tepemize biniyorlar ve insanın bir tane bile dostu olamaması çok kötü bir şey hep dışarıdan gülen yüzüne bakarlar kötü günde çekip giderler şimdi bir boşluğun içindeyim hayal kırıklarıyla en azından böylesi daha iyi yalnızlığımla şarkılarımla Allah'a karşı geliyorum bazen ama elinden başka çare gelmiyor artık mutluluk çok uzaklarda iyi geceler...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hayat , caspera çöp diyenlerin olduğu forumda her yerden Casper reklamı fışkırması kadar garip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...