- Reaksiyon puanı
- 764
Yıkanıp temiz çarşaflarla yatmak kadar güzel bir şey Yok iyi geceler
Hocam sizi aktif görmek bizi mutlu ediyor inanın![]()
Hocam bu konuda yazılan mesajlar için size çok bildirim geldi mi?![]()
Sen ne yaptın yaaa.. Daha karpuz duruyor nereye. Bak çekirdeklerini aldım.Arkadaslar kendi istegim ile cok cok uzun bir sureligine hesabimi banlatiyorum.Hepinizi özliyecegim kendinize iyi bakin.Selametle kalin...
Gorusmek uzere![]()
UyuKötüyüm gençler, stres atmalık, rahatlamalık önereceğiniz bişey varmı. Spor yapmak hariç onu yapıyorum.
Uyku tutmuyor. En sevdiğim, dert ortağımla dertleşemiyorum. Ötesi varmı.Uyu. Şaka bi yana ne oldu ki özel değilse çözümü olan bir şey değil mi?
Hmm anladım aşık oldun sanırım takma kafana böyle şeylere nasip kısmet bu işler biri gelir gider öbürü gelir. Hayat işte mutlaka bir kapı kapanır öbür kapı açılır. Hiç bir şey canından kıymetli değil üzme kendini ailen ve kendinden başkasına değer verme sonda üzülürsün.Uyku tutmuyor. En sevdiğim, dert ortağımla dertleşemiyorum. Ötesi varmı.
Abi bu aşk değil başka bişey ya. Bana huzur veriyosun dediğim insan görüldü atıp bıraktı. Bi cevap verme zahmetinde bile bulunmadı. En sevdiğim canımdan bir parça insana dertleşelimmi diyince onun üzgün olduğunu duyunca yıkıldım resmen. İçim içime sığmıyor şuan söyleyecek çok şey var ama söyleyemiyorum. İnsanları üzmiyeyim kırmayayım derken insanların devamlı olarak a***ma mıçması çok koymaya başladı. Şu zamana kadar herşeyi herzaman alttan aldım. Kafayı yedim artık, psikolojim bozuldu. Liseli tribi falan değil kendimi cidden kötü hissediyorum.Hmm anladım aşık oldun sanırım takma kafana böyle şeylere nasip kısmet bu işler biri gelir gider öbürü gelir. Hayat işte mutlaka bir kapı kapanır öbür kapı açılır. Hiç bir şey canından kıymetli değil üzme kendini ailen ve kendinden başkasına değer verme sonda üzülürsün.
Ya belki utanıyordur ben durumu bilmeden yorum yaptım da hemen öyle kötü şeyler düşünme. Sakin ol Yeni yeni samimiyetiniz başladıysa. Her istediğimiz aynı anda olsaydı dünyanın anlamı kalmazdı. Biraz sabret belki çok özel durumdur. Sonra anlatır üstüne gitme. Bende mesela her şeyimi herkese anlatmam.Abi bu aşk değil başka bişey ya. Bana huzur veriyosun dediğim insan görüldü atıp bıraktı. Bi cevap verme zahmetinde bile bulunmadı. En sevdiğim canımdan bir parça insana dertleşelimmi diyince onun üzgün olduğunu duyunca yıkıldım resmen. İçim içime sığmıyor şuan söyleyecek çok şey var ama söyleyemiyorum.
sokağa çık ilk gördüğün köpeğe,kediyi sev besle...Kötüyüm gençler, stres atmalık, rahatlamalık önereceğiniz bişey varmı. Spor yapmak hariç onu yapıyorum.
Kötüyüm gençler, stres atmalık, rahatlamalık önereceğiniz bişey varmı. Spor yapmak hariç onu yapıyorum.
Allah iyiliğini sksjskdjfmfkdK-pop iyi gelir
.^:
/ |
| |
| |
| |
| |
.--._ | |
_.-"" ( / | | .-.
(_.-( `. \ | | ) `-._
( ( __. \ | | __.-' ` .)._)
( ( _.-' `.`-._ | | _.-" ) ) )
( ( ( `. | | .-' .' `. )` - .)
(( .-' .-' `. `-. __| |__ .' .' ) ) - . ) )
( ( .-' `-. \ \_\--/_/ / .' `-. `. ) )
`. ( _.-' `. `. _( ) : `-. ) `-. )
( ( .'.-' `. / ) / .' .'`. `-. ) _.-'
(.-' ( .-' `. `. | ,'| | .' .' ) )
( ( .' `. `.,' / | \.' : `-._`-. `-. `.)`.)
`-._ ( .' . ,' / \ \ .' )`. )
( ( .' / ,-""-./\ \ `. `-. ) )`-._.-'
`-. .' | / __.. `| / .-'
\ .' .' | | /_ _\/ / `-. `. ) .-'
`-._.' | \ )* * (| | /
`-._ ,; |.' \ ~~ / | ` . _.-'
""-._ / )`--'| | `._.-'
| /`-..-' /_..-'
; _/ /
,' `.;
| |
`.__.-' '.__.'
`. |
\ `.
| \.
| \
| .
,' |
.' |
,' |
.' /
| /
| |
| /
| |
| |
/ : : \
/ .: :. |
/ : .: |
/ . .: |
/ .: .: ,'
,' .: .::__.-|
-..__ : __,,..-' \ |
/ |'''' / (
.' ,' \_ `.
`..' `.__;
Geçmiş olsun. Nasıl oldu?Az önce 70 Türk Lirası kaptırdım iyimi? Haram olsun. Cehennemin dibine kadar yolu var çalanın inşallah.
Teamviewer üzerinden bir oyun bağlantısı kurduk. Karşıdaki kişi eşyalarıma bakacağını söyledi. Tabi gruba katılmak için gerekli bu. Bende o arada göremiyorum tabi. Hesapta yaklaşık 70 Türk Lirası değerinde para (elmas deyin siz) vardı. O arada bütün parayı kendi hesabına çekip beni TeamSpeak üzerinden yasakladı. Yani anlayacağınız dolandırıldım.Geçmiş olsun. Nasıl oldu?