Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
mesajlara düzenleme ve silme seçeneği olmalı niye yok ki?
herkes yazdığı mesajı süre sınırsız değiştişrebilmeli ve ya silebilmeli.

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Hayat kısaymış… Öyle diyorlar. Bugün ölümle baş başa kaldık. Korku? Yoo… Biraz canım yanacak, sonrası zaten adalet… Adalete inandığım için bir sıkıntı yok aslında… Bu yüzden sanırım ölümden korkmuyorum. Canım tatlı değilmiş… Ölüm anından sonrası biraz farklıydı ama… Kendime gelmek için duşa girdiğimde bir şeylere uyandım. Geride kalanlar? Onlar beni biraz korkuttu. Jandarmanın verdiği kötü haberi duyunca üzülecek olanlar var. Onları düşündükçe kötüleştim. Sanırım ölmekten korkmuyorum. Sadece geride bıraktıklarım biraz kafamı kurcalıyor.

Sevilmek istemiyorum artık. Zaten buna pek ihtiyaç duyduğumu da hatirlamiyorum. Ben sevdim ama… Çok sevdim… Canımı yaka yaka sevdim. Pişman değilim, hala da seviyorum o insanları… Hepsini… Onlara ölümün değeceğini düşünmek, ölümden korkmamı sağlıyor işte… Çok güzel insanlar tanıdım. Hepsi çok değerliler… :) Bir kısmını gözümün önünde kaybetmek, ben bunu kaldıramayacak kadar seviyorum onları.

Kafamın içinden ‘Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez’ ayeti geçiyor. :) Bak o başka… O'nun sevgisini kazanmak için çok çaba gösterdim. Hala da göstermeye calisiyorum. Bir şeyleri rayına sokmaya calisiyorum. Sanırım beni ölümden korkutmayan şey bu. Sonra bir şey oluyor. Tam sırat-ı müstakimden sapacak oluyorum. Ama böyle o yaman aldatıcıyla resmen pazarlık masasına oturmuşuz… Birisi geliyor mesaj atıyor. Ama çok uzaklardan… kendini uzaklaştıranlardan biri… Gariptir! O kişiye yakın olmak için, Rabbin rızasını kazanmaya calisiyorsun. Rabbim diyorsun, benim yapabildiğim fedakarlık bu… Ben onunla konuşabilmek istiyorum. İşte o kişi siz tam şeytanla pazarlık yaparken geliyor. Akıllanıyorum. Sebep buluyorum. Şeytana karşı galip geliyorum. Sonra dönüp bana uzaktan uzaktan “Ben anlamıyorum ki, ben sıradan bir tipim. Niye bu kadar önemsiyosun. Say ki olmayayım hayatında? Ne değişir ki” diyor. Bu sevgi değil ya… Bu ihtiyaç… Kimisni seversin, kimisine ihtiyaç duyarsın. Tam böyle bir şey. O mesaj yazdığı anlarda, beni ne düşüncelerden kurtardığını bilmiyor. Bilmesin de zaten. Kimsenin bir şey bilmesine ihtiyacım yok. Dümdüz anlattım böyle bunlardan da kimsenin bir şey anlamasına gerek yok. Ama tek bir şey; delirme arefesindeyim.
Ah arkadaşım ne olmuş sana böyle ya neye Canın sıkıldı ki? Aşık mı oldun yoksa? Eğer sebeb buysa takma kafana evinde ailenle beraber huzurluysan. Başka sorunların varsa bilemiyorum ama ne diyim yaşamak da zor hiç mi arkadaşın Yok yoksa buraya yazdın? Kendini üzme ben de anlatsam anlatırım da kimseye de güven olmuyor işte. Hayat be arkadaşım maalesef sınanıyoruz

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
vhql vhylbruxp gtohic1zsjp (ilk iki kelime standart Türkçe Sezar, diğer iki kelimeyi söylemem)

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Ofis önünden SDN Forum üyelerine selamlar :)

IMG_1402.JPG

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
25 mbps'lik paket kullanıyorum akk sonrası hız olarak 16 ya sabitlenmiş olarak kullanıyordum az önce bir baktım saniyede 6.3 mb ile dosya indiriyor. Enteresano_O
63mbps.png

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Vay be! Sonunda extratorrent.cc sitesi de kapandı. Torrent kan kaybetmeye devam ediyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Torrent'i geliştirenler kolayca dosya paylaşmak için yapmış bunu 20mb sınırı yetersiz gelince iyi niyetle yapılmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...