- Reaksiyon puanı
- 1,876
Başım çatlıyor akşam akşam yahu. Bi tane majezik atayım bari.
Yav hem içiyor. Hem birşey olur mu diye soruyor. Meraktan kimyasal mı içilirmiş. Ne değişik insanlar var..
Ben daha geçen ay çektim derim. Hatta fotoğraftaki gömleği de giyerim. Bak daha gömleği üstümde hesabı.O bu değil de, şu yeni kimliklere başvurulurken son 6 ayda çekilmiş fotoğraf istiyorlar ama başvurudan sonra yeni kimlik gelene kadar o resim eskidi.![]()
Orada 6 ay demelerinin sebebi zaten o değil kiBen daha geçen ay çektim derim. Hatta fotoğraftaki gömleği de giyerim. Bak daha gömleği üstümde hesabı.![]()
Ben de onu diyorum zaten. 6 senedir görüntümde pek değişiklik olmadı. O yüzden sıkıntı yok.Orada 6 ay demelerinin sebebi zaten o değil kiustu kapalı olarak fotoğraf sana benzesin diyorlar
![]()
hindli kardeşlerine sms atmayı denedi mi? benim ki yapmıştı sabit arama listesini açtım artık 155'i bile arayamaz...@ConfickerBelasi Benim t50 cortladı bugün. Samsung gt-s5360 kullanmaya başladım. Senin telefonda bu sanırım. Viper4android bu telefonu bile diriltip tatmin edici ses çıkartabiliyor. Eğer kullanmadıysan tavsiye ederim.
Quadbeat 3 ile denedim. Kulaklığı bünyesi kabul edebildi. İkisinin de fiyatı aynı olunca şüphe ettim olmaz belki diye![]()
Yeni mi okuyorsun bu haberi, bayağı bir yaptırımı oldu. Ağır bir cezaya çarptırıldılar.Vay serhat vay neler dönmüş burda ya. (Aral İthalat içerir)
http://www.rekabet.gov.tr/File/?path=ROOT/1/Documents/Gerekçeli Kurul Kararı/16-37-628-279.pdf
Technopat çoluk çocuktan geçilmiyor.
Orası öyle de, teknoloji gibi herkesin yorum yapamacağı bir konuda bile saçma saçma konular açılıp mesaj yazılıyor.Türkiye'de internet alemi çoluk çocuktan geçilmiyor.
Burası da öyle farkında değilsin sanırımTechnopat çoluk çocuktan geçilmiyor.
Burdaki arkadaşlar bilmişlik taslamıyolar ama...Burası da öyle farkında değilsin sanırım![]()
Sahaya neden indiler biliyor musun?Fransızların çirkefliğini bir kez daha gördük. Hayır sahaya inersin tamam da küçücük çocuğa demir sopayla dalmak nedir?
![]()
Sahaya neden indiler biliyor musun?