Aedon
Profesör
Bende demistim daha onceki sayfalarda var. Bana niye ceza vermedi. Kafasina gore ceza veriyor demekki. Adalet nerdeBot dedim diye ceza yemişim. Nerdesin pesimist özletiyorsun kendini yahu.

Bende demistim daha onceki sayfalarda var. Bana niye ceza vermedi. Kafasina gore ceza veriyor demekki. Adalet nerdeBot dedim diye ceza yemişim. Nerdesin pesimist özletiyorsun kendini yahu.
Admin kullanıcı adını değiştirdi de, onu kutluyoruz kendimizce.Ne yaptı, kaçırdım mı yoksa![]()
[emoji16] pc ye geçeyim de göreyimAdmin kullanıcı adını değiştirdi de, onu kutluyoruz kendimizce.![]()
Duş alırken müzik dinlemek ayrı bir güzel oluyor.![]()
sakin ol genç! o notebook'u yere bırak...Hadi @ShiftBot bey, bana da bir ceza! hehehe
Güzel görünüyor.Yandex'in yeni hali. Eski halini biliyor musun bilmem ama bu yeni hali eskisinden daha güzel@Halktan Biri Ekli dosyayı görüntüle 20005
Hayırlı olsun@Yeşil Okçu Yandex Browser'ı yükledim. Hızlı. Anladığım kadarıyla Opera'daki eklentiler(uzantılar) Yandex'e yüklenebiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 20033
Aynen. Yandex'i yükledim ama Opera'yı da kullanıyorum.Opera varken onlara browser demem ben. Gelın hepınız operaya