Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Şakkadanak 10 milyar dolar satarım. Millet böyle bi afallar noluyor diye. Sonra bi 10 milyar daha, bi 10 milyar daha. O zaman dolar düşer.

Sanarsin pazarda domates satıyor.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bizim vali adamın dibi. Yollarda buz tutma ihtimalinden dolayı bir gün daha tatil verdi.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İzmirliler zaten hep çelışsın. Millet tatil yapsın.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
İnsan taşıyan drone çok saçma değil mi? Zaten helikopter var yanlış mı düşünüyorum [emoji848]

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
spotify:track:5pbfZdAP7xUu354ZQBhTS2
korn terapisi...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Kar tatilinde olacak şey mi lan bu?
d4afdcd472503e369cbd106083c65e0d.jpg

Edit: Destek hattını aradım arıza kaydı oluşturdular teknik ekip gelicek dediler. Hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Zam zam zam. Dolar 4 TL ye selam çakıyor.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
bu alt tarafta ki buna benzer ko0nular bölümü yüzünden çok konu hortlayacak rez alın...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
3000 liraya çok kötü bir sistem alan arkadaş vardı konuyu kaybettim[emoji23][emoji23][emoji23]

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Uyuyamayınca sedeneye sardım. Selam gençlik.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bir sonraki af ne zamana gençler? Galiba ben yine ban yiyeceğim.
Eeeeeey sedene gençliği... Bu hesap iki kez genel af gördü. Üçüncüyü de görmeye ömrümüz yeter inşallah. Sonuçta SDN'den en çok uçurulup geri geleni adamı benim.
Forum ruhsuz be... Bebeler toplanmış işte her yerde. Biri sistem topluyor, diğeri CS:Go'da sorun çıkmış onu soruyor. Geyik dönmüyor, çoğunlukla saçma sapan bir kitle dönüyor dolaşıyor. Tamam bizde bebeyiz, bunlarla aynı kuşaktanım ama forumun forum olduğu zamanları hatırlıyorum. Forumun her tarafında bilgili insanlar fışkırıyordu resmen. Linux Cafe orada bir müze olarak duruyor. HapS gibi trollemeye doyamadığım ama harbiden takdir edilesi bir adam gördü bu forum. Şimdi varsa yoksa bir gram keyif vermeyen saçma sapan oyunlar için sistem diziyorlar. Assasins Creed çok zevkli he bu yıl çıkan oyunu için gidin sistem dizin, sonra bug için milyarlarca konu açarsınız. Dolar Allah'a şirk koşarken çok mantıklı yaptığınız. Gidin bari Deus Ex 1 oynayın, Syndicate oynayın oyun ne görün be. Her şey grafik değil lan.

Özledim be eski ortamı. 13 yaşında 21 yaşımdayım diye yutturduğum zamanları özledim sedene.
Ruhsuz bir jenerasyonun parçasıyım. Konuşurken ne samimiyet var ne de bir heyecan. Adamda araştırma aşkı bile yok, gelmiş konu açmış "Meraba ben Mint kuramadım da... :)))" Bak valla OpenSuSE olsa, Fedora olsa onları bile anlarım da Mint gibi neredeyse dünyanın en kolay kurulan, hatta cdyi takınca kendi kendine kurulan dağıtımını nasıl kuramadın lan? Tamam anladık, farklı bir sistem farklı bir arayüz... Ama dünya kadar kılavuz var. Git biraz Wiki karıştır, ne bileyim how-to belgelerini oku. Bu mudur yani öğrenme aşkı? Sen git GTA5 gibi saçma sokuk bir oyunu öv arkadaşlarına, aşar bu işler seni. İlk Linux dağıtımımı ben bilgisayarımı ilk aldığım yıl Windows'la beraber kurmuştum, hatta o yıl da bu foruma kayıt olmuştum. Bakın hiçbir temelim falan yok, sadece bilgisayara meraklıyım o kadar. Pardus 2008.2, masaüstü ekranına geldiğimde bildiğin evde sevinç çığlıkları atmıştım.
Neyse gençler, gece gece çok atarlandım nedense. Başım felaket ağrıyor ve saat... Oha lan 7 olmuş. Bu gidişle devamsızlıktan kalacağız. Hadi bakalım.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
3,81689587 insaf be dün sabah 3.75 di

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...