@Uber in dediği gibi "bot yolu"na gitmiş olabilir.![]()
dedim dedim inanmadın @SONG JOONG KI bak ne oldu şimdi. Latin alfabesi iyidir ne yapacan o değişik şekilli şekilli alfabeleri

@Uber in dediği gibi "bot yolu"na gitmiş olabilir.![]()
Hocaam napıyorsun hocamdedim dedim inanmadın @SONG JOONG KI bak ne oldu şimdi. Latin alfabesi iyidir ne yapacan o değişik şekilli şekilli alfabeleriben baktım profilinde her hangi bir uyarı göremedim yani biri ceza vermemiş sistemsel bir vaya yanlışlık.
daha eski model vardı ama adam bildiğin arızanın teki forumu intel fanı ilan etti şutlandı garez,thegrudge gibi abuk sabuk nickleri var the- grudge filmi dvd leri varizleyip duruyor bir ara pawotti gibi portatif dvd ile izliyordu portatif dvd'ye el koydum...
demin bot için kayık muhabbeti yapmıştım bot resmi koyacaktım ama google da bot resmi ararken kayık yerine ayakkabı türevi olan botlar çıktı
ingilizce biliyormuyduki...google Türkçe öğrenmiş...
Sen yokken çeviriyide geliştirdilergoogle Türkçe öğrenmiş...
Insallah daha kotu olmaz. 2004 ocak malumBugün İstanbul'da aynı böyleydim. Dizimi geçen yerler vardı
![]()
Türkçe öğrenince böyle olmuş...ingilizce biliyormuyduki...
![]()
şişme bot demek gerek...
o zaman güvenli interneti aç...şişme bot diyince aklıma saçma sapan şeyler geldi![]()
tedaviye ihtiyaçları var bakırköy akılsağlığı onlara göre...confi reis satanistler hakkında ne düşünüyorsun?![]()
Aman karıştırma orayı Yucesezar!confi reis satanistler hakkında ne düşünüyorsun?![]()
Sıkıntı nedir hocam ?Okyanus altında havuza giren sünger bob kafası yaşıyorum bu gün hiç keyfim yok
temp1: +33.0°C (high = -39.0°C, hyst = -3.0°C) ALARM sensor = thermistorBu kışıda pc başında donmadan geçirirsem güzel olucak
Planlı çalışırsan sıkıntı olmaz. Örneğin kendince plan yap hedef koy örneğin günde şu kadar bir yere çalışacaksın çalışmadan konsola geçmek yok gibisinden iraden kuvvetiyle bu yöntem sana göre. Ben kendimde uygulamıştım gayet iyi oluyorduFinaller canımı sıkıyor. Evde ders çalışıyorum bir süre konsola geçsem sanki içimde kötü birşey yapıyor hissi oluşuyor derse geçsem bu sefer de olmuyor bug da kaldım resmen @Yeşil Okçu
temp1: +33.0°C (high = -39.0°C, hyst = -3.0°C) ALARM sensor = thermistor
temp2: +47.5°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor
temp3: +47.5°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor
benim ki ısıtıyor odayı...
bu değerler tozu alınmış hali o zaman 80-90 oluyordu mis gibi ısıtıyordu...Bendeki buz gibi bende donuyorum oda donuyor![]()
bu değerler tozu alınmış hali o zaman 80-90 oluyordu mis gibi ısıtıyordu...
asrock 775i945gz chip seti 33 derece şuan askıya almadan 14 saat...Bende asus m5a99 fx pro 2 bi anakart vardı fx 8320 ile almıştım anakartın mofsetlere el değiremiyordum resmen hamam gibi anakart sıcak sıcak oturuyorduk![]()