- Reaksiyon puanı
- 1,876
Dışarda nerdeyse tişört kapri dolaşıcam okulun görevlisi abanmış yine kömüre.
Aynen burada da varKaaaaaaarrrrr izmirdeeeee wwoooww inşallah tutarr
Sabahın 8inde terlik pijama kar toplamaya çıktım. Şimdi karnım ağrıyorAynen burada da varHissedilen -10 derece.
DeliSabahın 8inde terlik pijama kar toplamaya çıktım. Şimdi karnım ağrıyor![]()
Aklıma gelmedi heyecandanDeliinsan bari bi süveter giyer dimi
?
Hahahah bi şey olmaz sanırımAklıma gelmedi heyecandan![]()
Sınavlar bitti. O yüzden okula bile gitmeme gerek yok[emoji1]Hahahah bi şey olmaz sanırım![]()
Hahaha aynen.Sınavlar bitti. O yüzden okula bile gitmeme gerek yok[emoji1]
Bu videoyu izlemenizi öneririm.Şimdi haberlerde gördüm 4 yaşındaki Suriyeli bir çocuk kimliği olmadığından 4 hastane gezmiş, hiçbiri tedavi etmediğinden maalesef ölmüş. Sadece Suriyeli olduğu için ölmeyi mi hak ediyor bu insanlar? Bu insanlara hayvan gibi davranılmasından nefret ediyorum.
Confickerın banı kalkmış. Çağırın da gelsin![]()
Facebooka yaz ConfickerBelasi diye hocam. Çıkıyor forumdan paylaşım yapıyor sürekliForumdan ümidi kesmiş olabilir![]()
Moderator banlayamıyor muyuz ya ?Çocukların rüyasına giren dinozorrr gibiyim ! hemde 2 tane![]()
Bot sanmışlardır.Nedensiz bir şekilde sabah saat 1 gibi ban yedim. Şimdi düzelmiş. Neden acaba?
isim olsun avatar olsun benziyor ama botaBot sanmışlardır.![]()
bu arada hoş geldindaha eski model vardı ama adam bildiğin arızanın teki forumu intel fanı ilan etti şutlandı garez,thegrudge gibi abuk sabuk nickleri var the- grudge filmi dvd leri varizleyip duruyor bir ara pawotti gibi portatif dvd ile izliyordu portatif dvd'ye el koydum...
Hoşgeldin. Sayende beynimiz jimnastik yapıyor.daha eski model vardı ama adam bildiğin arızanın teki forumu intel fanı ilan etti şutlandı garez,thegrudge gibi abuk sabuk nickleri var the- grudge filmi dvd leri varizleyip duruyor bir ara pawotti gibi portatif dvd ile izliyordu portatif dvd'ye el koydum...
hoş bulduk trollcü kim?
daha eski model vardı ama adam bildiğin arızanın teki forumu intel fanı ilan etti şutlandı garez,thegrudge gibi abuk sabuk nickleri var the- grudge filmi dvd leri varizleyip duruyor bir ara pawotti gibi portatif dvd ile izliyordu portatif dvd'ye el koydum...
kimin beynini yakmışım tranvayda?
--- Gönderi Güncellendi ---
BeyinYakan diyelim mi ?![]()