- Reaksiyon puanı
- 3,025
Başkanımız hayırlı olsun. Dün herkes beni whatstan tebrik etmiş yawHeryer "Trump Başkan cCc"...

Başkanımız hayırlı olsun. Dün herkes beni whatstan tebrik etmiş yawHeryer "Trump Başkan cCc"...
Beni de götür bayım yoksa seni kınamak zorunda kalacağımKendinize iyi bakın beyler.
Veda vaktim geldi.
Gitmemin forumla ilgisi yok.
Zaten uzun süredir buradayım. 27 yaşına geldim ve artık forumlara pek uyum sağlayamıyorum.
Forumla insanların sorunlarını çözen ve yardım eli uzatan herkese selamlar...
![]()
Nasıl bakacağım hocam ?E-Devlet.
E-devlet şifresi almalısın önce. Varsa e-devlet'e giriş yap. İlgili kuruma giderek sorgulayabilirsin.Nasıl bakacağım hocam ?
güç seninle olsun...Kendinize iyi bakın beyler.
Veda vaktim geldi.
Zaten uzun süredir buradayım. 27 yaşına geldim ve artık forumlara pek uyum sağlayamıyorum.
![]()
Eyvallah Hocam . Öğrenmek istediğimi öğrendim .E-devlet şifresi almalısın önce. Varsa e-devlet'e giriş yap. İlgili kuruma giderek sorgulayabilirsin.
Kendinize iyi bakın beyler.
Veda vaktim geldi.
![]()
Senin lokasyonunu bilmezse nasıl doğru reklamı göstersin. Lütfen!Sen Tapatalk'sın ne lokasyonu?
Tapatalk bana İzmir'deyim diye kumru reklamı yapmayacaksa bozuşuruz ama.Senin lokasyonunu bilmezse nasıl doğru reklamı göstersin. Lütfen!
Kendinize iyi bakın beyler.
Veda vaktim geldi.
![]()
Geçen burada eski sürüm paylaştım, kullanıyorum, ne reklam var, ne gereksiz şeyler..Sen Tapatalk'sın ne lokasyonu?
Seni kınıyorum bayım bana cevap yazmadınGiderayak son şiirimi de yazayım da beni özlemeyin.
Ben Kenobi'nin sonu görünüyor.
Hülya Avşar'ın donu görünüyor.
Arka plan yazı fonu görünüyor.
Her otuz mailden onu görünüyor.
Şiir konusu açta haftalık uğra özletme kendiniGiderayak son şiirimi de yazayım da beni özlemeyin.
Ben Kenobi'nin sonu görünüyor.
Hülya Avşar'ın donu görünüyor.
Arka plan yazı fonu görünüyor.
Her otuz mailden onu görünüyor.
Biz seni beyaz sevdik ...Artık yeni kurt bu![]()
Apple Watch Seri 2 kullanan yok mu hiç?
Sizin orada öğlen mi? Günaydın.Tünaydınn![]()
Yok ya. her sabah 6da kalkınca 8.30 öğlen oluyorSizin orada öğlen mi? Günaydın.