Bloother
Rektör
Hele o sazanlar.. Yorumları Türkiye'ye kapatsalar keşke.. Rezillikten başka bir şey değil..Adıma yapılan tüm işlemlerden google play sorumludur.
Hele o sazanlar.. Yorumları Türkiye'ye kapatsalar keşke.. Rezillikten başka bir şey değil..Adıma yapılan tüm işlemlerden google play sorumludur.
Orası zaten öyle de, gevşek olmasaydı bari.Ha trump ha clinton, iki ucu ..klu degnek.
Bunlarin kendilerine hayri olmadigi gibi baskalarina da hayri olmayacak.
Orası zaten öyle de, gevşek olmasaydı bari.![]()
İki ucu ...lu değnek olacak. Türkçe kurallarına uyalım.Ha trump ha clinton, iki ucu ..klu degnek.
Bunlarin kendilerine hayri olmadigi gibi baskalarina da hayri olmayacak.
Ne gevşekliği yaa. adam başkan. doğuştan başkan.Orası zaten öyle de, gevşek olmasaydı bari.![]()
İki ucu ...lu değnek olacak. Türkçe kurallarına uyalım.![]()
2,2 mb hızlı bir indirme hızı mı?
bir oyun indiriyordum yüklerken 1 saat felan dedi , bir başladı 10 dk'da bitirdi. fiber gibisi yok.Tabiki 19 mb civarı bir hıza denk geliyor![]()
bir oyun indiriyordum yüklerken 1 saat felan dedi , bir başladı 10 dk'da bitirdi. fiber gibisi yok.
ayda 80 ama ortak olduğundan bana 40 düşüyor detaylarını bilmiyorum tam.Kaçlık paket ? ve ayda ne kadar veriyorsun .
E-Devlet.Senin gibi avukatı Allah bildiği yapsın . 1 yıldır bekliyoruz . Bir işi halledemedi . Allah bilir davayı bile açmamıştır . Bedava dava sorgulayabileceğim yer var mı ?