Teşekkürler, Memleketim Balıkesir'e selamlarİyi çalışmalar![]()
Kolay gelsin. Bende okuldayım 7 gün geliyorum bu ne yaw[emoji24]Pazar günü işe gelmek nedir yahu
Kolay gelsin. Bende okuldayım 7 gün geliyorum bu ne yaw[emoji24]
Sağolasın. Bu seneyi atlattım mı kolay da ah ah[emoji24]Teşekkürler, 7 gün okul neymiş yahu sanada kolay gelsin [emoji32]
Sağolasın. Bu seneyi atlattım mı kolay da ah ah[emoji24]
Sen öyle senSağolasın. Bu seneyi atlattım mı kolay da ah ah[emoji24]
Belki ölünceÜniversite bitene kadar size rahat yok. Üniversite bittikten sonra hiç rahat yok.![]()
Olsun. 2 hafta kaldı şuracıktaSen öyle senTeog çerez bir sınav . Aslında her şey lise de başlıyormuş . Yok öyle şu sınav bitsin rahatlayayım
![]()
Leblebi gibi yutarsın inşallah ÂminOlsun. 2 hafta kaldı şuracıkta![]()
Aminnnn. Zaten denemeler 3-4 yanlış nasıl?Leblebi gibi yutarsın inşallah Âmin![]()
Üzüldüm hocam . Takmamaya çalışın ...Bitti...
Deniyorum...Üzüldüm hocam . Takmamaya çalışın ...
Mesela baryum koklamak ile başlayabilirsin3 aksamdir 1 litre coca-cola içmeden duramiyorum. Birde az önce kuflenmis tavuk yedim. Farketmem baya geç oldu. Kendime daha ne kadar zarar verebilirim ki.
3 aksamdir 1 litre coca-cola içmeden duramiyorum. Birde az önce kuflenmis tavuk yedim. Farketmem baya geç oldu. Kendime daha ne kadar zarar verebilirim ki.
Tanıdığım bir torbacı var, bonzai satıyor...3 aksamdir 1 litre coca-cola içmeden duramiyorum. Birde az önce kuflenmis tavuk yedim. Farketmem baya geç oldu. Kendime daha ne kadar zarar verebilirim ki.
Ne farkeder ki? Yine park edecek yer bulamıyoruz. Vergisiz fiyatı 55 Bin altında olanlara ÖTV %45 olmuş. Önce kaçtı ki? Bir de arabaların donanımına bakıyorlar, full olanlar, boş olanlara göre daha fazla yani..Bu yeni ÖTV zamları ne ya