Yeşil Okçu
Profesör
Erişim yasağı var kardeşim . Ondan dolayı internet sıkıntılı şu günlerdeEkli dosyayı görüntüle 12921 Bu hıza rağmen Face,İnstagram ve Whatsapp da foto indiremiyorsak bi şey demiyorum
Erişim yasağı var kardeşim . Ondan dolayı internet sıkıntılı şu günlerdeEkli dosyayı görüntüle 12921 Bu hıza rağmen Face,İnstagram ve Whatsapp da foto indiremiyorsak bi şey demiyorum
Bu ülkede her zaman mağdur olmayanın sesi çıkmıştır..Vay arkadaş demek ki doğuda olsanız bizim gibi ülke ayağa kalkmıştı son 2 gün hariç bizde 3 4 gün günde sadece 2 saat internet verildi nerdeyse her akşam kesilen elektriği de hesaba da katın ve şuanda da sosyal medya yok öyleki neti yine keserler diye baya oyun kurmuştum.
Ekli dosyayı görüntüle 12921 Bu hıza rağmen Face,İnstagram ve Whatsapp da foto indiremiyorsak bi şey demiyorum
Günaydınlar[emoji6]Günaydın herkese.
Şöyle bir şey alıp rahat edeceksin en güzeli.. Biraz pahalı ama bütün evi besler.Manyak mısınız arkadaşım sabahtan beri 3. Kez elektrikler gidip geliyo hafta boyu zaten sürekli gidiyodu yapacaksanız adam gibi yapın gidin kafa mı buluyosunuz anlamadım sövecem sövemiyorum evde bi cihaz bozulsun basıcam küfürü.
Şöyle bir şey alıp rahat edeceksin en güzeli.. Biraz pahalı ama bütün evi besler.
Bütün evi beslemesine gerek yok önemli cihazları çalıştırsa yeter. Aradım müşteri hizmetlerini planlı çalışmamız yok diyo yahu kim kesiyo elektriği o halde enteresan ülkeyiz vesselam.Şöyle bir şey alıp rahat edeceksin en güzeli.. Biraz pahalı ama bütün evi besler.
Normal zamanda şebekeden elektriği depoluyor, elektrik gittiğinde sanki hiç gitmemiş gibi depoladığı elektriği aktarmaya devam ediyor. Ayrıca dalgalanmalara karşı da koruyor.Bu arkadaş enerjiyi nasıl depoluyor mantığı nedir?
Bütün evi beslemesine gerek yok önemli cihazları çalıştırsa yeter. Aradım müşteri hizmetlerini planlı çalışmamız yok diyo yahu kim kesiyo elektriği o halde enteresan ülkeyiz vesselam.
Samsung değil saatli bombaUlan Samsung senden bir kere daha nefret ettim. Doğubank'taki satıcılar bile senden daha dürüst..
Aynen 186 yı arayıp konuştum.Normal zamanda şebekeden elektriği depoluyor, elektrik gittiğinde sanki hiç gitmemiş gibi depoladığı elektriği aktarmaya devam ediyor. Ayrıca dalgalanmalara karşı da koruyor.
Çok enteresan. 186'yı mı aradın?
Sırf teknoloji için Kore ye gideceğim bende.Şu ülkeyi ilk fırsatta ter edeceğim.
Sırf teknoloji için Kore ye gideceğim bende.
Günaydın reis[emoji106] bu saatte okuldayım yaa[emoji24]Günaydın ahali .
Günaydın reis[emoji106] bu saatte okuldayım yaa[emoji24]
Pazar günü işe gelmek nedir yahu
Doğuş inşaat'ta Harita TeknikeriyimNei iş yapıyorsunuz.