Kimisin Twitter da açılıyor VPN'siz.Sadece twitter sorunlu bende.
Bırakın kessinler, çok da dert edilecek bir şey değil. Aranızda buralardan para kazanan varsa bilemem tabi..
Ben bunların hiçbirine girmiyorum neredeyse..Youtube vs çok ender girip 1-2 video bakarım hep benim ender girdiğim zamana denk geliyor bende var bir şansızlık![]()
Bende gördüm ama inanmadım. Komplo gibi geliyor.
Ya da ben yattığımdan beri patlıydı . Sabah evdeki wifiden girdim ama...Yine patladı twitter ve Facebook ...
Youtubede dahil çalışmıyor bende.Facebook ve Twitter'a giremeyen var mı?
Ayrıca Whatsapp da gitti bende.
Bu sence ülkenin gidişatının iyiye gittiğini mi gösterir yoksa kötüye gittiğini mi?Gündem karışık dolar 3.13 euro 3.48 gördü
Bu sence ülkenin gidişatının iyiye gittiğini mi gösterir yoksa kötüye gittiğini mi?
Ben bunları, doğum sancısı olarak yorumluyorum..
Turkcell mobilde nete baglanma problemi yaşayan var mi?
Elbette bunların hiçbiri hoşumuza gitmiyor, ancak beklediğimiz günün gelmesi için bir takım çileler çekmemiz gerekiyor.. Hiçbir başarı, emeksiz, zahmetsiz, çilesiz olmuyor..Bir yorum yapamıyorum çünkü daha 17 yaşında bir insanım. Ama milletvekili tutuklamaları, internet kesilmelerinden sonra direk bomba patlatılması hiç hoşuma gitmedi.
Adguard, vpn görevi görmüyor mu zaten? onu kapatarak dene bir de.
Elektrik kesintisini gece yapmak mı1 haftadır hergün 4-5 saat elektrik gidiyor yahu hadi hergün kesiyorsun da bari geceleri halledin işinizi istanbul da yaşıyoruz neyi çözemediniz 1 haftadır..