Starbowl
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 260
Beta kullananlara en baştan yolluyor.
Şaşırmıştım ben de.
Beta kullananlara en baştan yolluyor.
Ama biraz bug lar var. Sistem çok Yeni zaten.Şaşırmıştım ben de.
Ama biraz bug lar var. Sistem çok Yeni zaten.
O şarj bitme olayı herkeste var. Bi değişiği olarak kimisinin şarjı %10 da bitmiş gibi kapanıyor kimisinin %20 de. Tam sistem oturdu diyoruz Yeni iOS işletim sistemi çıkıyor. Şu iOS un son sürümü gelsin o zaman güncellemeyi bırakacağım. Eskitme yapacaklar.Sorma ya. Bugün şarjım biterken telefon buga girdi. 1 saat kapalı kaldı. Zor açtım.
Kaç m istiyorsun kardeş buna bak kılıcı da parlamıyor uygun bişi söylede alak
Chrome arayüzü değişen oldu mu?
Aynen. Arayüz ekrana tam uyuyordu.Maalesef benim değişti.
2 ay önce de böyleydi. Değişmişti ve çok güzeldi. Şimdi eski galine döndü.
Az önce güncelledim. Arayüz hala aynı (yeni tasarım). Sürüm numarası şu şekilde.
Sürüm 54.0.2840.71 m
Hey Maşallah!! Kafada ur oluşturur, o ne öyle yaa. Hücre de kalmaz kafada
Hey Maşallah!! Kafada ur oluşturur, o ne öyle yaa. Hücre de kalmaz kafada
Yeni key bugün geldi, hiç yokuşa sürmediler işi, sevdim.Kinguin in destek ekibi süper ama steame felan taş çıkartır nasıl başımızdan savarız dğilde nasıl çözeriz diye bakıyorlar .
Yeni key bugün geldi, hiç yokuşa sürmediler işi, sevdim.![]()
Çok yorgunum ve hastayım![]()
Aynen . Ben okula falan da gittim. Berbat bir durum ...Bende de var hastalık geçmiş olsun , dün bir baş dönmesi geldi hala geçmedi zor kalktım yataktan.
Nefret ediyorum ben valla okuldan. Bu sene nasıl bitecek acaba28 Ekim e de sınav koymuşlar. Beni benden almışlar[emoji30]
Üzülmeyin biter.. Biz de bitmez diyorduk.. Üniversite biteli 3 sene olmuş..Nefret ediyorum ben valla okuldan. Bu sene nasıl bitecek acaba
Bugün deneme yaptılar. 2 derste 3 dersin sınavını yaptılar vicdansızlar[emoji34]Nefret ediyorum ben valla okuldan. Bu sene nasıl bitecek acaba