Bloother
Rektör
Arkadaş 6s ile karıştırmış.. 2000 liraya gider en fazla.. 2200'e zorla yine de..Garantisinin bitmesine 1-2 ay kalmış yurtiçi cihazı 6 plus 64 gb ne kadara satılmalıdır ?
Arkadaş 6s ile karıştırmış.. 2000 liraya gider en fazla.. 2200'e zorla yine de..Garantisinin bitmesine 1-2 ay kalmış yurtiçi cihazı 6 plus 64 gb ne kadara satılmalıdır ?
Ktm kullanan birine uzak dur demek, bebeğin eline şeker ver ama yeme demek gibi bir şeyHızdan uzak durun kendinize dikkat edin...
Baya uzun olucak pardon şimdiden
Söyleyelim rahatlayalım bakalım. Herkese iyi akşamalar öncelikle...
Forumdan baya bir uzaklaştım ve geri dönüş yapabileceğimi sanmıyorum, Galaxy A7 aldım ve sebepleri konuda yazmakta kullanıcı kulübünde okuyabilirsinizsamsung sevmeyen biri olarak deniyoruz bakalım.
Forumdan ayrıldığım süre zarfında ne yaptım? iş hayatımda yükselmeye devam ettim, bir yandan okul ile uğraşma çabaları.
Tek tutkum şu anda motosikletlerim, neden rim? 2 ci motosikletime kavuştumKTM RC 390.
Daha sonra neler gerçekleşti? hani hayata atılırsınız ya? motosiklete başlayınca gerçekten yaşamaya başlıyorsunuz.
Motosiklet herkes için farklı şeyler ifade edebilir ama benim için başka asla vazgeçemeyeceğim bir tutkudur, hayatımı adadığım kafam bile kopsa asla bırakmayacağım bir ağlettir bunu 17 kez düşen ( kaza değil ) kişi söylüyor. Kimisi için sudan kayıp düşüp tövbe edenlerden değiliz
Yeni motorumu aldıktan sonra çok güzel insanlar abiler arkadaşlar ve gruplar ile tanıştım.
Çoğunada dahilimdir hala 1 gruptan ayrıldım eküriler anlaşamadık olsundu
Karaköy kahvesi, cuma ritüelimiz gezilerde neler yapılacağı konuşulup bir birimize alışma dönemimiz yeni arkadaşlar için
![]()
Gece gazlamasından sonra shellde çalışan tatlı dayımızın bize nasıl fotoğraf çekmemiz gerektiğini anlattı öğretti motorlarımızı debriyaja basarak kıpırdattı hayatında kullanan biri değildibir sürü güzel anılar.
![]()
Her ne kadar eldiven kask, mont olsada, hatta motta bile yapışık gelsede ekstradan almamış lazım. Özellikle böyle tekere gelen güçlü torklu makinalar süren kişileri mutlaka kullanması gerekiyor allah korusun sırtınızı yere vurduğunuzda felç kalmak istermisiniz? altınızı temizleyenler vs... Düşüncesi bile kötü...
![]()
KTM grubundan arkadaşlar ile gece gece polenez köy virajları. Unutmayın bir motosikletin zevki virajda çıkar. Düz yolda babanemde sürüyor, önemli olan virajlarda yatırmak o gücü hissetmek yere yakın olmak ve kendini her gün geliştirdiğini hissetmen ve bunun verdiği mutluluk ve öz güven !!!
![]()
Daha sonrasında Eküriler ve Kansızlar grubumuzun karışık üyelerinden bir kaç arkadaşlar ve abilerimiz ile garipçe köyüne yola koyulduk.
![]()
Ufak hareketlerimiz vardır şaka olarak algılayabilirsiniz
![]()
Garipçede kahvaltımız geldi baya güzel karnımızı doyurduk ve sıra geldi hesaba bide ne ola? abilerimiz işte ya bize hesap ödettirmediler daha ilk buluşmamızda, motosiklet grupları arkadaşlıkları dostlukları budur abi, maddi açıdan bahsetmiyorum insanların bir birine duyduğu sevgi ve saygı + yardımlaşma paha biçilemez...
![]()
Daha sonrasında o herkesin evinde sıcacık koltukta oturup oyşş yağmur yağıyor hemen cam kenarında kahve ile kitap okumam lazım dedikleri yağmurlar başladı ve biz o yağmurlardan ne kadar nefret ederiz bir bilseniz bütün bakımlarımız emeklerimiz boşa gider, ıslanmamız koymaz alışığızdır karda kışta bineriz kaya kaya gideriz.
Kendim yıkar kendim temizlerim, asla radyatörlü motorunuzu çalışan elaman yıkatmayın basınçlı suyu vurursa o dişleri yamultur
![]()
Daha sonrasında Ayvansaray! benim vazgeçilmez kafa dinlediğim yer, bütün bakımlarımı yaptığım kafamı topladığım tek yer.
Gaz yağı ile zinciri ve jantları temizledikten sonra zinciri germe işlemini yapıyoruz ardından MOTUL C4 ile bir güzel yağlıyoruz ve 15 dk içinde yağ yapıştıktan sonra 1-2 km turlayıp atan yağ damlaları varsa onlarıda janttan alıyoruz gaz yağı ile ve motor hırçın
Sakın lastiklerinizi temizlemeyi unutmayın yağlamadan sonra uçarsınız yoksa.
![]()
Daha sonrasında yalıköy'e kahvaltı etmeye gitmek için toplaştık ve e5'de cihan abiyi bekliyoruz.
![]()
Cihan abimizde geldi biraz kenara çektik, sigara içenler mola veriyor, bizde super sport (ss) kullanıcıları olarak kıçımızı dinlendiriyoruz bel fıtığı oldukhop unutmayalım Serkanıda aldık çatalca taraflarından Solda ki arkadaş
daha sonrasında benimle aynı kasaya sahip olan RC 250 kullanan Mehmet arkadaşımıza gireceğimiz virajların ne kadar tehlikeli olduğunu ve aldığım eğitimler sonucu arkadaşa virajlarda neler yapıp yapmaması gerektiğini anlatıyorum tabi bunun fotoğrafları yok
kendisi 2000km'lik motosikletçidir eğitimi yoktur biz eğitim veriyoruz. Ben ise 75 bin km'yi devirmiş bulmaktayım + eğitimler
![]()
Yalıköy sahile ulaştık çok güzel kahvaltımızı ettik ve biralarımızı yudumladık, kandırmayalım kendimizi hepimiz yetişkiniz bir iki biradan bize bişi olmaz ki zaten bilirler benim koleksiyonumu ve nasıl içici olduğumusahilin doğanın keyfini çıkartmak...
![]()
Daha sonrasında Mehmet arkadaşım da ki viraj kabiliyetini gördükten sonra eğitmen için asfaltı mükemmel ötesi olan hatta benim peglerimi ( ayak koyduğum yerleri ) sürttüğüm virajlar işte o virajlar, tekirdağ uçmakdereye doğuru yola çıktık.
Tekirdağ geldik ve dinlenmeye karar verdik, motorlarımız hızlıdır ve ne kadar rüzgar delen ağletller olsada insanı yoruyor 180-200le devamlı düz yolda 100-150km yapmak... Oturduk tabii ben büyük bir nargileciyim (kendimce böyle düşünüyorum) deneyelim dedik nargileyi ve bok gibiymiş fiyatı 15tl'miş normaldir
![]()
![]()
Sonunda uçmakdereye geldik ve o güzelim yolları 2 defa git gel yaparak bitirdik, benim şahsen biraz midem bulandı sebebi ise motorumun lastikleri çok iyi tutuyordu asfalt ise zaten paha biçilemez, motosikletlerimiz SS yani yarış için üretildiği için viraj pist makinaları. Virajlarda pegleri sürtene kadar yatırdım çünkü çok keskin virajlar var, düşünün 100-110 ile sağ viraja girip aynı hızda kaldırıp sola yatırıyorsunuz, o kadar uzun ve keskin dar ve uçurum sahil adranelin bir süre sonra çarpıntı yaptı oturduk az dinlendik
![]()
![]()
![]()
Bunlarda böyle güzel anılarımdı paylaşmak istedim. Fırsatı olan varsa alın, bakın bu benim ilk makinam ve 40-50 bin km devirdim:
![]()
Mondial 150 Sentorneymiş efendim çin malıymış mondialmiş? yahu sen bakımlarını yaptırmazsan gözün gibi bakmazsan tabii ki o makina 10 bin kmde elinde patlar.
Hala otoparkta yatıyor ön diskte çizik oldu balatası bitince, yenisi gelicek 2 aydır yatıyor parçası sıkıntı işte. Çıksın cruiser motorun keyfide başka ama bir SS'in ivmelenmesi olamaz, 2 ci vitesde 100'ü görüyorum daha ne isteyeyim ki?
Bunlar daha başlangıç, ilerleyen zamanlarda çok yerler gezilecek çanakkale mahmudiye köyü şile kandıra acarlar longozumudur nedir kandıra falan filan saymakla bitmez bin bir çeşit gidelecek yerler var.
Arkadaşlar motosiklet alın gerçekten çok güzel bişi bucocukluğumdan gelen bir istekti ve peşinden koşuyorum, tabii ki bunlarında bir bedeli var o yüzden bunları şu anda gece vardiyamda işten yazıyorum
çalışmayana ekmek yok.
Aklınız başınızda, kaskınız kafanızda olsun!
Çok uzun oldu biliyorum rahatsızlık verdiysem affola, mutlaka yanlışlarımda vardır yazı hataları vs kusura bakmayın gececiyim uykuluyum ve kontrol etme şansımda yok ağızdan çıkar gibi yazdım gitti
Buradan tüm modaratör ve diğer yetkili abilerime selamlar olsun, eskiden çok güzel vakit geçirirdik kendileriyle özlemedim değil ama dönemiyorum işte
İnstagramım
cemkbrr
Motorcu arkadaşlarımız varsa gruplara alma gezilere katılma konusunda yardımcı olurum...
Bende artık 35inde yani 9 yıl sonra ehliyet bide cbr125r alabilirsem katılırım size.Tabi bu en iyi ihtimalle.
Uzatma len alt tarafı RC390Tek silindir ama zevkli makinedir, en güzel yanı hafifliği. 4 ayım bu motorda geçti şu an ehliyetime el konuldu 10 ay sonraya bakalım
![]()
@Vikings
Yaş 17, elime para geçsin bir de ehliyet aldım mı Cbr 250 alacam.
Motosiklet çocukluktan gelen bir hevesdi ilk motosikletime benzer şey elektrikli bisikletti 30 yapıyordusonra 1 yıl arkadaşımın scooter sürdüm ve kendi motorlarımı alarak kesintisiz binmeye başladım. Kafan iyi olsun kötü olsun mutlu ol mutsuz ol fark etmez hangi psikolojide binersen bin seni hep mutlu ediyor bu teneke kutusu
Cbr 250 ile başlanmaz, önce bir ybr125,cbf150 falan al düş kalk öğren kır parçala vur banağğ![]()
ondan sonra cbr 250'ye geçersin.
Ktm kullanan birine uzak dur demek, bebeğin eline şeker ver ama yeme demek gibi bir şeyKtm süren adamın kafası bozuktur, delidir, diğer motorlara benzemez.
Ktm kullanan birine uzak dur demek, bebeğin eline şeker ver ama yeme demek gibi bir şeyKtm süren adamın kafası bozuktur, delidir, diğer motorlara benzemez.
Kawasaki kullananlar için ne diyebiliriz pekiKtm kullanan birine uzak dur demek, bebeğin eline şeker ver ama yeme demek gibi bir şeyKtm süren adamın kafası bozuktur, delidir, diğer motorlara benzemez.
Ahaha nerden buluyorsunuz bunları ya koptum
Sorma valla dh ahalisi bu her şey olur mu olurAhaha nerden buluyorsunuz bunları ya koptum![]()
Valla plus olmadan tadı olmaz Yen'i iPhone unMediamarkette iPhone 7'ye 48 ay taksit gelmiş. Yığışın[emoji23][emoji23]
Valla plus olmadan tadı olmaz Yen'i iPhone un
Onu ben yapmıyorum. iPhone yazarken kelimeyi düzeltirken oluyor maalesefBu kesme işareti modası nereden çıktı? (yen'i, ada'm vb.)
Böyle bir gereksiz moda var da ondan sordum. Sen yaptığın için değil. Senin yazından aklıma geldi sadece..Onu ben yapmıyorum. iPhone yazarken kelimeyi düzeltirken oluyor maalesef![]()
Evet onu bende farkettimBöyle bir gereksiz moda var da ondan sordum. Sen yaptığın için değil. Senin yazından aklıma geldi sadece..
Hahaha nereden buldun o kadar kişiyiÇıldırcam ya, 14-15 kişiye temenni yazmam lazım bunlarda 3-4 kişiyle baya samimi olduk. Hangi birine ne yazsam bulamıyorum.