dragomhmt
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama sen bide Konya yı gör +65 yaş şehri.timeout.com adlı siteden dünya başkentlerinin sosyal aktivitelerine bakıyorum London, New York vs. söz konusu sosyal aktivite olunca Türkiye'den de haliyle İstanbul yer alıyor sitede(olmasa da olurmuş bence) Londra'da ve New York'ta clublardan tutun da envai çeşit organizasyon yer alırken birde ne göreyim İstanbul'da sadece "Gaziantep Yemek Festivali" var
sonra döndüm ve dedim ki ne asosyal bir milletiz biz ne eğlenmeyi biliyoruz ne özgürlüğümüze düşkünüz...
işte bu yüzden tv dizilerine, maçlara ve saçma sapan programlara gereğinden fazla ilgi gösterdiğimizi farkettim çünkü yapacak bişeyimiz yok.. Londra'da 6 ay yaşadım her hafta sonu isterse kıyamet kopsun herkes gider publarda sohbet edip iki yudum içkisini içer veya clublara gidip sabahlara kadar insan gibi eğlenmezler falan gerçekten bunların olmaması biraz da "müslüman" bir ülke olmamızdan kaynaklanıyor ne yazık ki.. genciz şimdi eğlenmeyeceksen ne zaman eğlenelim biz? aranızda daha önceden avrupa'ya gitmiş arkadaşlar varsa beni daha iyi anlayacaktır bu durum bulgaristan'dan ingiltere'ye kadar avrupa'nın her köşesinde böyle ama Türkiye'de club'a gidip eğlenmek nedense lüks bişey sayılıyor..