Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Akk sıfırlanalı 40 dk olmak üzere 1,70gb kullanılmış. Psikolojimi bozdu bu kota.
Modem her 12 saatte bir kotayı işler. Ayın 31'inde yaptığınız kullanımı modem gece 00:00dan sonra yani ayın 1 inde işlediği için ayin1 inde kullanım olarak gösteriyor. Çok saçma bir durum.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Nedense birden hoşuma gitti :D (Şarkının taşıdığı anlamı bilmem sadece sözleri)
Adam var adam gibi harbiden racon keser
Genç bir adam tanıdım gereği kadar kibar
Reise gösterilir ancak böyle itibar

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hay ben böyle şansın taaa..
Nalet olsun ya artık bana büyü yapıldı mı diye düşünüyorum ciddi ciddi :(

Reaksiyon puanı
33
Abartma mi? Abartiyorsam ne olayim. Yahu aciklama yapiyorsun, cevap alamiyorsun. Tribi niye atiyorsun? Bir de hergün bir ilgi bekleme. Ya biz insan degil miyiz? Belki kotu bir gun gecirdim. Ilgilenemedim. O ne olacak?
tamam kızlar trip atıyor da hepsi değil, gayet sakin, trip atmayan kızlar da var, o yüzden dedim. onları da es geçmeyelim derim

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
tamam kızlar trip atıyor da hepsi değil, gayet sakin, trip atmayan kızlar da var, o yüzden dedim. onları da es geçmeyelim derim
Onlarda zamani gelir, bir olay yasanir atar. Ruhlarina işlemiş. Bir de süründürme hoşlarina gidiyor. Zevk aliyorlar. Çok doluyum. Daha yazmayayim.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
687fc3a20976483e4573ea8f5ea65634.jpg

Hayal mi görüyorum ne nickim eskisine döndü
Oldukça yaratıcıymış :D

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
"Mutlu bir hayat yaşadım ve bu yüzden Tanrı'ya müteşekkirim. Hoşça kalın, Tanrı hepinizi kutsasın"
slideshow.jpg

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Kural 1: 40 dakika geç gelen otobüse aha boş işte bu oturacağım sonunda diyerek atlama o otobüsü 40 dakika bekleyen sadece sen değilsin...
Eve kadar cama yapışık gittim.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Kural 1: 40 dakika geç gelen otobüse aha boş işte bu oturacağım sonunda diyerek atlama o otobüsü 40 dakika bekleyen sadece sen değilsin...
Eve kadar cama yapışık gittim.
Kural 2: Asla son durakta bekleme. 4 kez ilçe minibüsü geçti önümden hiç biri dolu olduğu için durmadı.

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Kural 2: Asla son durakta bekleme. 4 kez ilçe minibüsü geçti önümden hiç biri dolu olduğu için durmadı.
En azından dolu olduğu için almamış bizimki parayı önden alıp yolcuyu arka kapıya geri gönderiyor arkada boş yer varmış gibi daha fazla dayanamayıp eve yetişmeden inip yürüdüm

Reaksiyon puanı
33
Onlarda zamani gelir, bir olay yasanir atar. Ruhlarina işlemiş. Bir de süründürme hoşlarina gidiyor. Zevk aliyorlar. Çok doluyum. Daha yazmayayim.
kalbinizi kırmışlar sizin belli ki ama bunu bütün kadınlara mal etmeyin. ayrıca unutmayın ki sizi doğuran, büyüten kişi de bir kadın ve o da 18 yaşına kadar bir kızdı. her ne yaşadıysanız gerçekten çok kötü olduğu belli. yine de sıkmayın canınızı ve bir kızın yaptığını göz önünde bulundurarak tüm kızları kadınları kötülemeyin derim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
kalbinizi kırmışlar sizin belli ki ama bunu bütün kadınlara mal etmeyin. ayrıca unutmayın ki sizi doğuran, büyüten kişi de bir kadın ve o da 18 yaşına kadar bir kızdı. her ne yaşadıysanız gerçekten çok kötü olduğu belli. yine de sıkmayın canınızı ve bir kızın yaptığını göz önünde bulundurarak tüm kızları kadınları kötülemeyin derim.
Orası öyle ama bizim ülkemizdeki çoğu kız havadan uçuyor. Kaç yaşına geldim deneyimlerle sabit bu. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sananlar mi dersin o o o dolu. Ama bir o kadar iyi olanları da var. Çevremde bu saydıkların dan oldukça fazla var. Gerek üniversiteden gerek yaşamdan. Her çeşitte olanını gördüm yaşadım...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ben annem yüzünden zamanında evlilikten soğudum zira babam çok sabırlı ben olsam katil olmuştum sanırım.Bizi doğuranlar da mükemmel insanlar değil yani.Benim annemle babam dünyanın en uyumsuz çifti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...