- Reaksiyon puanı
- 3,278
Anlatım biçimi ve kelimeleri telaffuz biçimini sevmiyorum. Mesut iyi hoş anlatıyor da diğerlerine sinir oluyorum.Neden?
Anlatım biçimi ve kelimeleri telaffuz biçimini sevmiyorum. Mesut iyi hoş anlatıyor da diğerlerine sinir oluyorum.Neden?
Tahmin etmiştim. Aynı dertten muzdaribim.Anlatım biçimi ve kelimeleri telaffuz biçimini sevmiyorum. Mesut iyi hoş anlatıyor da diğerlerine sinir oluyorum.
Whatsapp, taklit ile başedemeyince çamur atmıştır.15 milyon Telegram kullanıcısı mı hacklenmiş?![]()
![]()
Yapmıştır valla. Her şey beklenir.Whatsapp, taklit ile başedemeyince çamur atmıştır.
Korkmayın, kullanın. Çok güzel bir uygulama.Yapmıştır valla. Her şey beklenir.![]()
Bir ara kullandım zaten. Ama tek ben kullanıyordum sildim.Korkmayın, kullanın. Çok güzel bir uygulama.
Ben sohbetten çok depo amaçlı kullanıyorum. En kolay ve en kullanışlı bulut depolama.Bir ara kullandım zaten. Ama tek ben kullanıyordum sildim.![]()
9.3.3 bile yüklememistim ben...iOS 9.3.4 ü yayınlamışlar. Niye acaba[emoji23]
9.3.3 bile yüklememistim ben...
Hangi cihaz? Yeni miydi?Cihazda ölü piksel çıktı sanırım[emoji20]
Hangi cihaz? Yeni miydi?
Apple degisim sunuyor mu?iPhone 6 bir yıllık[emoji51]
SE çıktığından beri Apple Iphone 6'ı öldürmeye çalışıyorBen güvenlik güncellemesi için yüklemiştim. Diyorum ki keşke 8.3 de kalsaydım.
Apple degisim sunuyor mu?
SE çıktığından beri Apple Iphone 6'ı öldürmeye çalışıyor
Aileler öyleÖyle. Ben de SE 64 e geçmek istiyorum da satmama izin vermezler[emoji51]
Sonra niye geçmiş olsun...Akıllı saatlerin cilde zararı var mı? Bu apple watch denen illet cildimde iz bıraktı garip bir ağrı var
Kim?![]()
Bilin bakalım bugün kim doğdu![]()
![]()
Bilin bakalım bugün kim doğdu![]()