- Reaksiyon puanı
- 1,877
Benim uygulamada görebileceğim alan belirtilmiyordu. Belki görürdüm şimdi asyaya uçmuş.
Sabahtan beri internet yok. Daha doğrusu dünden beri. Allah belanızı versin superonline..
400 km ile 600 km arasında duruyor canavar. Uçak değil ki bu görülmesin. Hani emin olmasam gelip buraya yazmam. Adamlar radar koymuş uygulamaya. Gördüğüm şeyi ondan takip ettim.
Gayet uyuştu.
Superonline ah superonline o balıkesirin esseklerine havale ediyorum seni. 3. Gün ve Internet yok.
İnternette büyük boyutlu işlemler mi yapıyorsun? Yapmıyorsan benim gibi mobil takıl, minnet etme.Superonline ah superonline o balıkesirin esseklerine havale ediyorum seni. 3. Gün ve Internet yok.
4 gb lık paketten 300 mb kaldı..İnternette büyük boyutlu işlemler mi yapıyorsun? Yapmıyorsan benim gibi mobil takıl, minnet etme.
Az kalmış. Benim internet bitmiyor. Bu ay hediyelerle 10GB'ı buldu. Zar zor bitirdim. Normalde 4GB bile yetiyor yani. Yarın Faturalıya geçiyorum nasipse. 8GB gündüz 3GB gece internet. TT'nin interneti de bayağı bereketli oluyor.4 gb lık paketten 300 mb kaldı..
Eskiden 2 GB bana yeter artardı bile. Şimdi 4-5 GB yetmiyor. Taahhüt bitince bol GB lı bir internet istiyeceği bu 8 gb 29 tl paketinde olduğu gibi. Veremeyiz derlerse direk başka operatöre geçerim.Az kalmış. Benim internet bitmiyor. Bu ay hediyelerle 10GB'ı buldu. Zar zor bitirdim. Normalde 4GB bile yetiyor yani. Yarın Faturalıya geçiyorum nasipse. 8GB gündüz 3GB gece internet. TT'nin interneti de bayağı bereketli oluyor.
Böyle paketler olacağını bildiğim için 4.5G gelmeden, 3 aylığına Turkcell'e geçtim. Sonra faturasız TT'ye geçtim. Şimdi de faturalıya geçeceğim.Eskiden 2 GB bana yeter artardı bile. Şimdi 4-5 GB yetmiyor. Taahhüt bitince bol GB lı bir internet istiyeceği bu 8 gb 29 tl paketinde olduğu gibi. Veremeyiz derlerse direk başka operatöre geçerim.
Benim günlük mobil veri kullanımım download ve youtubeden video v.s. izlemediğim halde 300-500 mb arası değişiyor.Böyle paketler olacağını bildiğim için 4.5G gelmeden, 3 aylığına Turkcell'e geçtim. Sonra faturasız TT'ye geçtim. Şimdi de faturalıya geçeceğim.
Benim internet kullanımım değişmedi. 3.5G'de ne kullanıyorsam 4.5G'de de aynısı. Sadece paket kotası arttığı için daha çok kullanıyorum. Misal önceden uygulamaları mobilden güncellemezdim. Şimdi mobilden güncelliyorum. Mesela bu ay, 2.7GB uygulama güncellemişim, 1.3GB hotspot wifi paylaşmışım. Önceden bunları yapmazdım çünkü paket yoktu.
Uygulamaların, mobil veri ayarları oluyor. Bunlara dikkat etmen lazım. Uygulamalar belli hızın üstünü görünce wifi bağlantısı gibi davranıyor.Benim günlük mobil veri kullanımım download ve youtubeden video v.s. izlemediğim halde 300-500 mb arası değişiyor.
Tabi bu son 3-4 ayda böyle olmaya başladı neden anlamıyorum. Hep aynı kullanım yapan birisiyim.
Transformers 5 te bumblebee üstü açık camaro[emoji16]
Fragman çıkmış mı [emoji847][emoji847]
Yok çıkmadı da set görüntülerinde gördüm.
Sevincimi kurdağımda bıraktın![]()