Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Fransa diyorum ben :D

Yani Portekiz alırsa zaten giderim tüm futbolcuların orjinal formalarını alırım. Adamlar galibiyet almadan gruptan çıktı. 1 uzatmada 1 penaltıda kazanıp finale kaldılar. Ya inanılmaz güzel defans yapıyorlar ya da başka bir şey var. Bakalım bu akşam Payet, Griezmann ve Giroud 3 lüsü karşısında ne yapacaklar :D

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Yani Portekiz alırsa zaten giderim tüm futbolcuların orjinal formalarını alırım. Adamlar galibiyet almadan gruptan çıktı. 1 uzatmada 1 penaltıda kazanıp finale kaldılar. Ya inanılmaz güzel defans yapıyorlar ya da başka bir şey var. Bakalım bu akşam Payet, Griezmann ve Giroud 3 lüsü karşısında ne yapacaklar :D
Payeet Griezmann tamam da, Giroud'a güvenim yok :)

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Portekiz Forever ama işte Fransa alacak.

Neye göre Portekiz abi anlayamıyorum :D

Payeet Griezmann tamam da, Giroud'a güvenim yok :)

Olsun abi adam 3 tane gol attı daha ne yapsın :D Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor öyle adamların. Bak geçen maça adam bir pas verdi direk Griezmann kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ondan önceki maçta kafayla fena bir asist yaptı. Direk gol olarak bakma olaya :D

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Neye göre Portekiz abi anlayamıyorum :D

Olsun abi adam 3 tane gol attı daha ne yapsın :D Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor öyle adamların. Bak geçen maça adam bir pas verdi direk Griezmann kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ondan önceki maçta kafayla fena bir asist yaptı. Direk gol olarak bakma olaya :D
Bana denk geldiğinde 2 tane net pozisyon kaçırdı, bencillik yaptı. Ondan kötü geliyor yüzüme.. :D :D

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Quaresma'nın bir Trivelası.

Vay arkadaş ya. Tamam ona bişey demiyorum keşke her maç ilk 11 de çıksaydı da izleseydik. Nani'den daha etkili olduğu kesin ama Quaresma'nın bir trivelası için koskoca Fransa'yı köşeye atmak olur mu :D

Bana denk geldiğinde 2 tane net pozisyon kaçırdı, bencillik yaptı. Ondan kötü geliyor yüzüme.. :D :D

Hocam top bu girmeyeceği tutunca olmuyor yapacak bişey yok. Ama bugün eminim 1 tane atacak o Portekiz'in kalesine :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Arkadaşlar çok saolun şimdi evde dinleniyoruz çok ciddi birşey yok.
Alkollü olduğu için olan ehliyete oldu.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
@scorpion hocam bana pm den mesaj atmışınız konu başlığını büyük açın diye öpm mesajı geldi açtığım tüm konuların baş harfine baktım hepsi büyük bi yanlışlık mı oldu yoksa dikkatsizlikle yanlış yazdım da siz mi düzelttiniz bilemedim (merakta ettim tabi:))

Not:Tapatalktan özel mesaj gönderemiyorum bunu yazmak için daha uygun bir yer bulamadım

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
2b22bc32b751ee8d17f2fcd63a1b3c5c.jpg

Adamdan termal macun istedim. Kocaman bi tüp çıkardı dedim dur abi internet cafeye degil bir tane pc var elimde dedim. Yokmu küçük tüplerde dedim yok dedi. Nasıl olacak dedim. Aldı kağıdı sürdü biraz. Al bunu parmağınla sur dedi. Bende 1 saattir dolaşıyorum zaten deyip razı oldum :D

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
2b22bc32b751ee8d17f2fcd63a1b3c5c.jpg

Adamdan termal macun istedim. Kocaman bi tüp çıkardı dedim dur abi internet cafeye degil bir tane pc var elimde dedim. Yokmu küçük tüplerde dedim yok dedi. Nasıl olacak dedim. Aldı kağıdı sürdü biraz. Al bunu parmağınla sur dedi. Bende 1 saattir dolaşıyorum zaten deyip razı oldum :D
Krdş Türkiye bura ne beklion?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Hani maç saatinde biz etkilenmeyecektik? Biz rahatça izleyebilecektik?

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
arkadaşlar maçı nereden izleyeceğiz trt'nin internet sitesine ulaşamıyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...