Bize tersaslında abi sadece beklemek lazım. Tek sorun bu. Aynısını ben diyor idim yalnızım ben odur budur, doğru zamanı kollamak lazım.
Ne olduysa beklemekten oldu zaten. Beklemek de sıkıntılı.
Bize tersaslında abi sadece beklemek lazım. Tek sorun bu. Aynısını ben diyor idim yalnızım ben odur budur, doğru zamanı kollamak lazım.
İkisi arasındaki ince çizgiye dikkatNe olduysa beklemekten oldu zaten. Beklemek de sıkıntılı.
Sence ?Nasıl bi yokluk bu twitter,a çevirdiniz herkez yanlız herkes aşk acısımı çekiyor![]()
Nasıl bi yokluk bu twitter,a çevirdiniz herkez yanlız herkes aşk acısımı çekiyor![]()
Aksine daha büyük bir dert var :dAbi bilmiyorum belki sen evlisin. Tabi böyle bir derdin yok.![]()
Abi bilmiyorum belki sen evlisin. Tabi böyle bir derdin yok.![]()
Aksine daha büyük bir dert var :d
Oh oh ne güzel ^^Beni karıştırmayın keyfim yerinde![]()
Geçmiş olsun. Ciddi bir şey var mı?Gece gece hastaneye geldik, babam trafik kazası geçirmiş.
Yok, bir yere vurmamış araba yoldan çıkmış. Da bu tomografi sonuçları bir türlü çıkmadı eziyet çektiriyorlar adama.Geçmiş olsun. Ciddi bir şey var mı?
Farming simulator 2014Oynayacak oyun yok mu ya![]()
Geçmiş olsun...Gece gece hastaneye geldik, babam trafik kazası geçirmiş.
Allah şifa versin. Durumu nasıl?Gece gece hastaneye geldik, babam trafik kazası geçirmiş.
Gecmis olsun. Allah acil sifalar versin.Gece gece hastaneye geldik, babam trafik kazası geçirmiş.
Geçmiş olsun.Gece gece hastaneye geldik, babam trafik kazası geçirmiş.
Nasıl bir evrimKız çirkin diye kalp kırmayalım. Sonuç olarak bunu mu buluyoruz?![]()
Çok çok geçmiş olsun kötü birşey yoktur inşallahGece gece hastaneye geldik, babam trafik kazası geçirmiş.
Geçmiş olsun.Saolun arkadaşlar, şimdi eve geldik babam uyuyor
Fransa diyorum benAkşam 18.00 olsa da Esl One Cologne CS:GO turnuvasının finalini izlesek
Bir de ondan sonra saat 22.00 olsa da Fransa-Portekiz finalini izlesek![]()