Androıdx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 70
Atatürk hava limanında dış hatlarda terör saldırısı olmuş!
Faturasız kullanıyorum, Türk Telekom kendisi aradı yine. Kendi tarafilerinden haberleri yok.Hangi operator? Faturali sanirim.
Türk Telekom'un, faturalıya geçersem bana uygun 1000dk 1000sms 8GB internet 29TL paketi de var. Dingiller bari arıyor bunu söylese neyse diyeceğim.Kullandığınız tarife gerçekçi gelmemiştir o yüzden daha gerçekçi (kazıkçı) tarife önermişlerdir.
İnternetteki huyları yavaş yavaş mobile kaymaya başladı Allah yardımcınız olsun tt üyeleri.
Superonline'a geçiş işlemim başladı. Bu hafta sonunda turk telekom grubunun adını bile andırmayacağım evde.
Normal tarifenizden yüksek fatura geldiyse hemen TT ana merkeze gidip sorgulatın. Geçerli açıklamaları yoksa hemen geri öderler. Hatta indirim bile yaparlar, laf oyunu yapabilirler, dikkatli olun.@Bloother @pinterest tt bize 96 lira fatura yolladı siz yine iyiysiniz. Superonline altyapısı da yok ki lanet tt kullanmak zorundayız
İnternetin fişi çekildi o yüzden sıkıntı var.Deli ettin beni zenmate
Zenmateye müdahale edemezler ki. Benim problemim internette değil zenmate nin kendisiyle. Ücretsiz yok illa paralı vpn al diyor sinir oldum..İnternetin fişi çekildi o yüzden sıkıntı var.
Sene sonuna kadar ücretsiz olmuştu. Dün forumda bir arkadaş diyordu.Zenmateye müdahale edemezler ki. Benim problemim internette değil zenmate nin kendisiyle. Ücretsiz yok illa paralı vpn al diyor sinir oldum..
Deli ettin beni zenmate
vermiyor ki...Sene sonuna kadar ücretsiz olmuştu. Dün forumda bir arkadaş diyordu.
Fake fake yalan.Sene sonuna kadar ücretsiz olmuştu. Dün forumda bir arkadaş diyordu.
Fake fake yalan.
Demiştimöhömmm
![]()
Benim komşu kullanıyor, hiç memnun değil.Beyler Türknet kullanan var mı ?
Niyeymiş hacı sordun mu ?Benim komşu kullanıyor, hiç memnun değil.
Yeri burası değilciler gelmeden kısa cevap vereyim, uzamasın. Hız konusunda memnun değil.Niyeymiş hacı sordun mu ?
Saol Hocam bende kullanıyorumdaYeri burası değilciler gelmeden kısa cevap vereyim, uzamasın. Hız konusunda memnun değil.
Ne demekSaol Hocam bende kullanıyorumdaMerak ettim
Memnunum hocam sadece bu ay 78 gb kullanmışım da akk yi aştığım için dizi falan izleyemiyorumNe demeksen memnun musun peki ?
Şu mtu ayarı falan keşke işe yarasa yavturkcell superonline fiberde akk de de dizi mizi izleniyor biri adsl'den daha iyi bir süre e250'yi modem olarak kullanıp onu öldürmüştüm onda da seyrediliyordu ama aç bekle şeklinde...
uyanmışlar modem ara yüzüne değişiklikle onu sabitlemişler galiba fiberde yok root şifresini değiştirmiştik modemi güncelleyip rot şifresini değiştirmişler...Şu mtu ayarı falan keşke işe yarasa yav![]()
Modem benim ne karışıyorlarsa ...uyanmışlar modem ara yüzüne değişiklikle onu sabitlemişler galiba fiberde yok root şifresini değiştirmiştik modemi güncelleyip rot şifresini değiştirmişler...
Amerikayı seç.Twitter'a vpn ile giremiyorum sorun nedir?