- Reaksiyon puanı
- 436
Son gün bu gün.
Samsung Gear S2 Hediye Ediyoruz! - ShiftDelete.Net
Samsung Gear S2 Hediye Ediyoruz! - ShiftDelete.Net
1 milyon kisi katilmistir. Cikmayacagini bildigim icin gerek yok.
Bana da oldu. Yav he he deyip gectim.google kafayı mı yedi? Bağlantınız gizli değil deyip duruyor.
geçemiyon ki, yeniden yükle diyon bi daha geliyor.Bana da oldu. Yav he he deyip gectim.
Zenmate kullaniyor musunuz? Onu bir deneyin.geçemiyon ki, yeniden yükle diyon bi daha geliyor.
evet, bende de alışkanlık idi, saçma geldi.Bende de şöyle bi sıkıntı var safaride sürekli sdn forum açık sadece forum için safari kullanıyorum önceden sol üstteki shiftdelete.net yazısına tıklayınca forum anasayfasına dönerdi şimdi sdn nin sitesi açılıyo direk...
Bardaklar ve matara kazanmıştımForumdan bir arkadaşa çıksa iyi olur diye paylaştım![]()
Evimizin yanındaki binada iki tane hatun varmış ve ben bunu yeni görüyorum![]()
Muhtemelen benim yaşlarıma yakın tip (17-18)Yaşları kaç ? Hatun biraz ağır değil mi yav ?
HımMuhtemelen benim yaşlarıma yakın tip (17-18)
Aynı yaşlarda hatun,Yaşları kaç ? Hatun biraz ağır değil mi yav ?
Bu arada sınavlardan ötürü radarların kapalı olur. Şimdi senin radarlar, Turksat 5B uydusuyla bağlantı kurar.Evimizin yanındaki binada iki tane hatun varmış ve ben bunu yeni görüyorum![]()
YanlışAynı yaşlarda hatun,
Büyükse abla, daha büyüğü teyze,
Küçükse kezban olur genelde.![]()
Sınav seneyeBu arada sınavlardan ötürü radarların kapalı olur. Şimdi senin radarlar, Turksat 5B uydusuyla bağlantı kurar.
Sen kendi yaşına göre konuştun ama. +-3 yaşa kadar "hatun" gözüyle bakılır genelde.Yanlış10-15 Kardeşim 15-20 Kız 20-40 Apla
40-60 Teyze
Yazılıları da saydım sadece genel sınavlar değil.Sınav seneye![]()
Hee, burdan @Yaşlı Çocuk la @Meridian'a selam olsunYazılıları da saydım sadece genel sınavlar değil.![]()
Sinsice gülmeye devamOnların da radarları açılmıştır şimdi.![]()
Şaşırmadık. Çıktı mı? Hayır.Kazanan belli oldu...Hayırlı olsun
Siz yine katılmışsınız ben twitter bile kullanmıyorum katılamadımŞaşırmadık. Çıktı mı? Hayır.