- Reaksiyon puanı
- 2,148
Asist yapacak zaman mıydı Q7
Niye bunlar hep seni buluyorHepsiburada'dan aldığım sıfır telefonun Knox sayacı 1 çıktıBu nasıl oluyor? Yarın sizin kulaklarınızı çınlatmazmıyım ben hele durun bakayım.
jelatinli, etiketli kutu değil miydi?Hepsiburada'dan aldığım sıfır telefonun Knox sayacı 1 çıktıBu nasıl oluyor? Yarın sizin kulaklarınızı çınlatmazmıyım ben hele durun bakayım.
Of of of, aman dikkat bayıltır bu sıcaklıklar.Antalya dün böyleydi..
![]()
Üzerindeydi, anlam veremedim, İlgili konudan bu cihazları kullanan arkadaşlara bir soru sorayım ona göre hareket edeceğim.jelatinli, etiketli kutu değil miydi?
Bir bilebilsem keşke.Niye bunlar hep seni buluyor![]()
![]()
![]()
Aynen valla klima bile çare etmiyo...Araba sürerken kollarım fırında tavuk gibi kızarıyor, klima son ayar ama faydası yok. En iyisi hiç dışarı çıkmamak.
camlara fabrikasyon UV filitreli film koysalardı fark ederdi.Aynen valla klima bile çare etmiyo...
Resmi distribütör mü ithalatçımı?Hepsiburada'dan aldığım sıfır telefonun Knox sayacı 1 çıktıBu nasıl oluyor? Yarın sizin kulaklarınızı çınlatmazmıyım ben hele durun bakayım.
Karton koyuyorum eve geldiğimde ama gün içinde kullandığında bi yere bırak 5 dakika bi işin olsun mesela gidip gelene kadar araba kaynıyo resmen...
Pm yoluyla linux hakkında yardımınızı alabilir miyim?![]()
![]()
![]()
![]()
Auto Cool Güneş Enerjisiyle Çalışan Araç İçi Hava Fiyatı
bu zımbırtıdan koy cama ferah ferah kalsın arabanın içi.
Shit Happens 'e sor o daha bilgili ben bozunca komple silip tekrar kuruyorum...Pm yoluyla linux hakkında yardımınızı alabilir miyim?
Kullananlar memnun kalmamış. Bana da pek kullanışlı gelmedi.![]()
![]()
![]()
![]()
Auto Cool Güneş Enerjisiyle Çalışan Araç İçi Hava Fiyatı
bu zımbırtıdan koy cama ferah ferah kalsın arabanın içi.