• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım ilerde neler olacak. Şimdi konuşulanlar ileride gerçek olabilir
Hahahah :lol:
Hayal edince böyle oluyosa gerçekte kim bilir nasıl olur yahu :lol:

Pazartesi bir yönden gelmeni hiç istemiyorum. Bir yönden de bir an önce gelsen iyi olur diye düşünüyorum.

Ansızın hayatıma giriyorsun Varlığınla Aklımı Çeliyorsun aşkınlaaa beni şımartıyorsun Mucizeler yaratıp kahramınım oluyorsun zamanla aşka alışıyorsun Daha az gülüp daha çok susuyorsun değiştin sen hala görmüyorsun mucizeler Nerede Kahranım yorgunmusun ? Olmazzzzzzzz birtanemmmmm OLmazzzzzzzzz Sevdiğim Olmaz inan bana Olmaz Aşk Böyle Olmaz....!!!!

Ne sakinlik gördü yüzüm hayatımız hep curcuna,
karabulutlar hep tepende yıldızlı 5 kurdela,
para kara bela olsa sen hazırda kumbara,
attığın taşa değse bari aha şurda kurbağa.

Dünyadaki en büyük sorun benim çözmeye çalışıyor gibi duruyorum ama çözemiyorum yanlış kabloyu kesmek istemiyorum

Yaşamsal faaliyetlerin devam ettiği sürece..
Sorun yok bence :lol:

-------------------------

Tühhh online olmasaydım keşke yakalandık. :ninja:

İnsanları mutlu edebilmek ne kadar güzel birşeymiş. Bunu tekrar hatırlamak güzel oldu gerçekten.

i'm more than a fish , i'm more than a man , death will rise from the tide i'm Murloc , i'm king of the see But i'm now Aquaman , death will rise head on cry , I'm murloc :D:D:D Hastayım işte bunaaaaaa :D

olamaz .. konuları karıştırmışım.. buraya yazıcağıma başka konuya yazdım galiba.. püüff

çok yoruldum çokkk!!ama bunlar kimin için?gene benim için!dayan Seçil dayaann!!!

Neden!!!
Sebep!!!
Boşu harcanan bir zaman!!!
Ve arada kaynayan bir yaşam!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...