Bloother
Rektör
Oh be sonunda rolan kumanda kopyalama işini çözdüm galiba. Yarın bakalım neler olacak.. Çok zor bir işlem değilmiş ama hiçbir yerde açıkça gösterilmediği için parçaları birleştirip puzzle'ı tamamlamak da kolay olmadı.
Mali 450 MP4 mü ne o?benimki çok edepsiz ona adaptör ayarlamıştım lolipop iyimiş uygulama sonlandırması:
Ekli dosyayı görüntüle 5618
Ekli dosyayı görüntüle 5620
intel'den şaşmıcan...
niye ki? hometech s706r/t701 oyun oynamıyorum sesi samsung gibi gümbür gümbür bass boster ile şahane ses veriyor 720p videoları flv olsada açıyor tv izlemek için iyi.Mali 450 MP4 mü ne o?
Üzdü.
Çok şükür kardeşim iyi.Çok şükür abi senin nasıl?
Bende bir baba olarak tüm babaların babalar gününü kutluyorum.Yapabileceği bişeyse babamdan isterim yapamayacağı bişeyse Allah'tan isterim...Tüm babaların babalar günü kutlu olsun...
Bugün yoktun sanki?Çok şükür kardeşim iyi.
Cumartesi günleri biraz daha yoğun oluyorum hafta içine nazaran.Bugün yoktun sanki?
yere düşünce ekranı kırıldı zaten anakartın şarj girişi morttu servisi 250lira istemişti o 250lira idi zaten 3g'si çekmiyordu edge csd'den de yavaştı...Conficker amca yeni tabletin h.o Eski takozu naptin atomlarina ayirdin mi![]()
kaç para o? benim ki 149lira ne kadar ekmek o kadar köfte diyor intel...Ekli dosyayı görüntüle 5626
Reeder A8i kuzenime aldım . Performans cok iyi. Tabletten surf yapmakta ayrı güzelmiş.
300 vatandan aldim gece 11 de rose gold rengikaç para o? benim ki 149lira ne kadar ekmek o kadar köfte diyor intel...
Ekli dosyayı görüntüle 5628
1gb ram var amcada...
O tablet yok satiyordu. Bayaa f/p cihaziydi. Universite isini biliyormus.Bende de bi tablet var Fırat Üniversitesi hediye etmişti özelliklerine de hiç bakmadım Asus memo pad 8...Babam okey oynuyo onun dışında kullanılmıyo![]()
Sahibindende araba bakıyom bazen ekranı güzel büyük ama genelde babamdaO tablet yok satiyordu. Bayaa f/p cihaziydi. Universite isini biliyormus.