Ya bide benim durum daha da kötü. Rahmetli dedem kalp krizinden vefat etti. Babamda kilo var ve kalp krizi geçirdi. Bende de kilo var. Sıramı bekliyorum resmen![]()
Sen psikolojik olarak 1-0 geridesin zaten ya.

Ya bide benim durum daha da kötü. Rahmetli dedem kalp krizinden vefat etti. Babamda kilo var ve kalp krizi geçirdi. Bende de kilo var. Sıramı bekliyorum resmen![]()
Sen psikolojik olarak 1-0 geridesin zaten ya.![]()
Kalp krizi geçirdiğinizi hissettiğiniz anda güçlü bir şekilde öksürün diyolar etkisini azaltıyomuş galiba...
Sürekli indirime giriyorlar zaten. Runtastic'in hangisi indirime girmiş.Google Play'de
Runtastic 0.59₺
Poweramp 2.87₺
indirime girmiş galiba.
bu mesaj bilimsel bir çalışmanın ürüdürÜyenin üstü çizili olmasın..
O sarkiyi pop sananlar %95 falandir.Günah benim 45 milyon olmuş. Nerede "41 milyon" diye bağıran norm fanları![]()
O sarkiyi pop sananlar %95 falandir.
Sürekli indirime giriyorlar zaten. Runtastic'in hangisi indirime girmiş.
Bizi ele gecirdiler hocam iste. Allah hepsini bildigi gibi yapsin.Bu neydi şimdi? Ben hiçbir işlem yapmadım Google bana sms atıyor.
![]()
Baglantisi olan uygulamalardan bulmustur. Okulla ilgin var mi? Orada uygulama falan calistirdiysan hafizaya almistir itler. Aninda depoluyor kopekler.Google Maps kullanmıyorum ve hiçbir arama kanalından bu tür yerleri aramadım. Gerçekten enteresan.
Hayır hiçbir bağlantım yok. Kısacası o mesajda yazan hiçbir yer ile ilgim yok aramam yok.Baglantisi olan uygulamalardan bulmustur. Okulla ilgin var mi? Orada uygulama falan calistirdiysan hafizaya almistir itler. Aninda depoluyor kopekler.
açken sen, sen değilsin. [emoji14]Baglantisi olan uygulamalardan bulmustur. Okulla ilgin var mi? Orada uygulama falan calistirdiysan hafizaya almistir itler. Aninda depoluyor kopekler.