Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Günaydınlar herkese
Şu soruna ne ad veriliyordu sorunu araştırıcam ismini bilmiyorum :D

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
FB_IMG_1465272446005.jpg

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Bu gün ters bir gün sabah önce bursada deprem olmuş ben hissetmedim sonrada istanbulda terör saldırısı rabbim bizleri korusun..

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,299
@Süleyman Alkan yaklaşık 10 yıldır cs oynuyorum. Profesyonel anlamda da oynadım (istanbulda cafe turnuvaları cart curt git gel yol parası sağlam yemek yiyoduk 3-5 kuruş daha kalıyordu =P) CS pişmanlıktır bağımlılık yapar. Almasaydın keşke ama yapacak bişey yok. He aldım diyorsan CS:GO güzel oyundur. Hilesi çok yoktur. Oyun sürekli güncellenir. Hatası yoktur. Çok nadir olsa da ping li oynayabilirsin fakat biraz oyuna alıştıktan sonra Faceit üzerinden oynarsın orda hem hile cart curt yok hem serverlar EU serverı olduğu için 60-70 pingle oynarsın. Şimdiden hayırlı olsun

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
@Süleyman Alkan yaklaşık 10 yıldır cs oynuyorum. Profesyonel anlamda da oynadım (istanbulda cafe turnuvaları cart curt git gel yol parası sağlam yemek yiyoduk 3-5 kuruş daha kalıyordu =P) CS pişmanlıktır bağımlılık yapar. Almasaydın keşke ama yapacak bişey yok. He aldım diyorsan CS:GO güzel oyundur. Hilesi çok yoktur. Oyun sürekli güncellenir. Hatası yoktur. Çok nadir olsa da ping li oynayabilirsin fakat biraz oyuna alıştıktan sonra Faceit üzerinden oynarsın orda hem hile cart curt yok hem serverlar EU serverı olduğu için 60-70 pingle oynarsın. Şimdiden hayırlı olsun
Aldım ama hala beklemede ben öyle bağımlısı olmam heralde cabuk sıkılırım burada arkadaşla arada oynayalım diye aldım yoksa uzun zamandır oynamisligim yok. Cod 1 kurdum geçen nostalji olsun diye 15 20 dkk oynayabildim :)

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,299
Aldım ama hala beklemede ben öyle bağımlısı olmam heralde cabuk sıkılırım burada arkadaşla arada oynayalım diye aldım yoksa uzun zamandır oynamisligim yok. Cod 1 kurdum geçen nostalji olsun diye 15 20 dkk oynayabildim :)

He o zaman sorun yok =)

Keske dediginiz gibi olsa. Adamlar binbir türlü hile kullaniyor oyunda.

Rank sistemine göre hile olayı artıyor. İlk başlarda bazı andavallar açıyor tabi ama rankınız yükseldikçe hile olayı da ortadan kalkıyor yavaş yavaş. Ancak dediğim gibi hile istemiyorsanız oyuna ısınıp Faceit yada ESEA gibi yerlerde gözünüz kapalı içiniz rahat bir şekilde oynayabilirsiniz

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Akksıfırlanmsına rağmen hala 150 ping alıyorum

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
akıyomasallah.jpg

Akıyo maşallah (10 dk sonra akk doldu)

edit: şaka maka doldu lan. ne ara 50 gb indirme yapmışım. daha ayın altısındayız lan

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,299
Kimseye söylemediğimi burada söyliyim bende bari. Babam yaklaşık 5 ay önce kalp krizi geçirdi ve bypass ameliyatı geçirdi. Şu anda sağlığı çok iyi hiç bir sorun yok Allah'a şükür ama benim psikolojim bozuldu. 5 aydır geceleri kalbim sıkışıyor gibi oluyor nefes alamıyorum gibi hissediyorum. Bir yandan tırsıyorum bende geçirecekmiyim o tarz bir operasyon çünkü bildiğin zor bir operasyon ve bakımı da baya bir zor. Bir yandan da diyorumda geçireyimde kurtulayım ya. Şu anda bile sürekli derin derin nefes almak istiyorum. Böyle salak bir psikoloji içerisindeyim :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Kimseye söylemediğimi burada söyliyim bende bari. Babam yaklaşık 5 ay önce kalp krizi geçirdi ve bypass ameliyatı geçirdi. Şu anda sağlığı çok iyi hiç bir sorun yok Allah'a şükür ama benim psikolojim bozuldu. 5 aydır geceleri kalbim sıkışıyor gibi oluyor nefes alamıyorum gibi hissediyorum. Bir yandan tırsıyorum bende geçirecekmiyim o tarz bir operasyon çünkü bildiğin zor bir operasyon ve bakımı da baya bir zor. Bir yandan da diyorumda geçireyimde kurtulayım ya. Şu anda bile sürekli derin derin nefes almak istiyorum. Böyle salak bir psikoloji içerisindeyim :D
Bu sene de bana olmuştu. Durduk yere kalp sıkışması nefes darlığı falan. Kardiyolojiye gittik kanda birşey çıkmadı, tansiyon 15-10'du. EKG 'de yüksekti haliyle işte ultrasondan falan baktılar birşey çıkmadı. Psikolojiktir dedi ilaç yazdı bir ay içtim düzeldi Allah'a şükür. Sen de baktır belki psikolojiktir.

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,299
Bu sene de bana olmuştu. Durduk yere kalp sıkışması nefes darlığı falan. Kardiyolojiye gittik kanda birşey çıkmadı, tansiyon 15-10'du. EKG 'de yüksekti haliyle işte ultrasondan falan baktılar birşey çıkmadı. Psikolojiktir dedi ilaç yazdı bir ay içtim düzeldi Allah'a şükür. Sen de baktır belki psikolojiktir.

Ya %99 psikolojik. Benim sol kolumda da uyuşma vardı 2 ay önce hastaneye gittim. EKG bakalım ne olur ne olmaz dediler. EKG'yi bağlamadan öncede tansiyon ölçelim dediler 21-16 çıktı artık babamın geçirdiği ameliyat falan gözümün önüne geldi nasıl kurduysam kafamda panikle fırladı tansiyon. Kan aldılar kalp krizini tetikleyen bir hormonmu ne varmış. Onda da problem çıkmadı. Annem orda bile bi bayılıyo bi ayılıyo falan. Gitmek istemiyorum o yüzden ama böyle devam ederse tekrar bi kan değerlerime baktırmam lazım

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765

Ben yaklaşık 6 ay o durumu yaşadım. Küçükken kalp problemi yaşadığım için doktora gitmek istemedim bir şey çıkar diye. En son çok değişik bir şey hissettim kalbimde. Hemen doktora gittim. Doktor bir şeyin yok dedi. İlaç bile vermedi düşün. Her şey psikolojik yani. Doktora git ve rahatla. :D

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,299
Olm öyle diyosunuzda bir de bişey çıkarsa ben kafayı yerim oracıkta :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Olm öyle diyosunuzda bir de bişey çıkarsa ben kafayı yerim oracıkta :D

Ben de kötüyü düşünerek gittim. Ne oldu ? İyileştim. :D
Ayrıca bir şey varsa ne kadar erken çıkarsa o kadar iyi. Benim doğuştan kalbim delikti.
Kendi düzeldi. Fakat kuzenim küçük yaşta ameliyat oldu. Şu an turp gibi.

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,299
Ben de kötüyü düşünerek gittim. Ne oldu ? İyileştim. :D
Ayrıca bir şey varsa ne kadar erken çıkarsa o kadar iyi. Benim doğuştan kalbim delikti.
Kendi düzeldi. Fakat kuzenim küçük yaşta ameliyat oldu. Şu an turp gibi.

Allah şifa versin kuzenine. Şu kalp olayı çok sakat işmiş ya. Birde ambulansla Ankara'ya gittik. Bu arada ambulanslara yol vermeyenlerin varya.. :D Verin olm yol verin ambulanslara. Yazık günah

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,299
Kardiyolojinin önünde sıra beklerken ben de bir fena olmuştum kötü birşey çıkarsa diye. Gerçekten iğrenç bir durum.

Ya bide benim durum daha da kötü. Rahmetli dedem kalp krizinden vefat etti. Babamda kilo var ve kalp krizi geçirdi. Bende de kilo var. Sıramı bekliyorum resmen :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...