Bloother
Rektör
Henüz bir paha biçemedim. Çok değerlidir kullanıcı adım. [emoji14]Ne kadara?
Henüz bir paha biçemedim. Çok değerlidir kullanıcı adım. [emoji14]Ne kadara?
Ben hiç değiştirmedim. Kayıt olduğumdan beri aynı.Hocam eski adımız neydi buna benzer bişeydi sanki
Yanlış anlamışım hocam o zmn değiştirirseniz hemen kapılır bu adBen hiç değiştirmedim. Kayıt olduğumdan beri aynı.
Ben talibi olduğunu belirtmiştim zatenYanlış anlamışım hocam o zmn değiştirirseniz hemen kapılır bu ad![]()
Telefon G2 mi?
Nasil anladinTelefon G2 mi?
LG nin Efsane telefonuydu. 2 ay LG G2 sonra 5S şimdi de Z5C kullanıyorum. Tam bir rom telefonu.Nasil anladin![]()
Ann benimkide öyle 2 güne bir yıkarımArkadaşlar kaç günde bir saçlarınızı yıkıyorsunuz. Ben mesala bu sabah yıkıyorum akşam vıcık vıcık yağlanıyor hiç çözemedim bu durumu.
Benim her gün yıkanmam lazım. Ama her gün yıkanmaya fırsat olmuyor. Gün aşırı yıkanıyorum. Yaz kış saçlarım gün içinde acayip yağlanıyor.Ann benimkide öyle 2 güne bir yıkarım
Bizim de yapabileceğimiz bir şey ise bizde yapalım arkadaşlar. 1 kişi bile olsa getirisi olur az çok.Şuan Twitch'te bazı video çekenler lösev için bağış topluyorlar, rakam 5.000'e yaklaştı.
İyi olmuş.Paralar boşa gitmemiş oldu en azından. Biraz önce 5.400 TL yolladılar LÖSEV'e.
Aynı kanal.Paralar boşa gitmemiş oldu en azından. Biraz önce 5.400 TL yolladılar LÖSEV'e.
Ortaya tartışılacak konu at bak ne oluyorArkadaşlar bu konunun en yoğun zamanı akşam 18:00-20:00 arası sanırım. Bu vakitlerde daha çok yorum geliyor bunu gözlemledim.
Forumu 1 aydır takip ediyorum zaten. Az çok biliyorum o zaman kaynıyor buralar doğrudur.Ortaya tartışılacak konu at bak ne oluyorEn hareketli zamanı ne zaman oluyor
![]()
Neden siliniyordu ki? Ne gibi bir sorun?Son zamanlarda her mesajımız silindigi için milletin buraya mesaj atası gelmiyordu. Şükürler olsun bu akşam güzel bi sohbet oldu. Arada iyi oluyor böyle![]()
Tartışma çıkınca direk siliyorlardı, birde bu başlık altında teknik konuları konuşmak yasak. Haberin olsun ceza yersin. Herhangi bir teknik sorunda sorunun ile ilgili kategoriye gidip ilgili konulardan devam edip veya ilgili bir konu yoksa yeni bir başlık açıp oradan teknik konuları çözmelisin.Neden siliniyordu ki? Ne gibi bir sorun?
Anladım. Bence şikayet edilmediği sürece silinmemeli. Bu sorun devam ederse üstüne gitmek lazım. Veya üslup seviyesi ve terbiye ahlaki seviye düşmediği sürece de tartışma bölümü açılabilir.Tartışma çıkınca direk siliyorlardı, birde bu başlık altında teknik konuları konuşmak yasak. Haberin olsun ceza yersin. Herhangi bir teknik sorunda sorunun ile ilgili kategoriye gidip ilgili konulardan devam edip veya ilgili bir konu yoksa yeni bir başlık açıp oradan teknik konuları çözmelisin.
Sana da.İyi geceler arkadaşlar..
Sahiden iyi mi geceler beyler
Sahiden olduğunu sanmıyorum. Oturanlar vardır hala.Sahiden iyi mi geceler beyler