Ray Malifalitiko
Asistan
Aynen hiç bir yerde bulamam doğru söylüyorsunuz. Artık sen ben diyebilir miyim acaba ben saygıdan siz biz diye Konuşuyorum amaRay Malifalitiko? En bombalarini söylüyorum. Baska yerde bulamazsin.

Aynen hiç bir yerde bulamam doğru söylüyorsunuz. Artık sen ben diyebilir miyim acaba ben saygıdan siz biz diye Konuşuyorum amaRay Malifalitiko? En bombalarini söylüyorum. Baska yerde bulamazsin.
Aynen hocam bende onu farkettimSenin su yeni avatar sahane @Odessa baktikca insani neselendiriyor.
Ne kadar neşeli bir supermoderator. Her yerden neselendigin belli oluyorSenin su yeni avatar sahane @Odessa baktikca insani neselendiriyor.
Ben de dikkat çekmek isterim. Forumun Acemisiyim sizlerden fikir alayım efendimBeni koparan @Lazzz,ın avtarı
Adam terminatör yaNe kadar neşeli bir supermoderator. Her yerden neselendigin belli oluyorİnsan bi gülücük emojisi koyar sanki zorla yazdirmislar gibi
![]()
HahahahaAdam terminatör ya![]()
Cezalar havada uçuşmasınŞşştt! Kızdırmayın Süper Mod'umuzu.![]()
Ne kadar neşeli bir supermoderator. Her yerden neselendigin belli oluyorİnsan bi gülücük emojisi koyar sanki zorla yazdirmislar gibi
![]()
Süper modum alındım şimdi
Laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım
Ne demişler; üzüm üzüme baka baka, senin ki benden kara
Ahahahaha. Videosunu seyrettin mi?
Hocam bu çok ağır geldi bana biraz hafif olsaydı
İki kere yazmışım kusura bakmayın. Alınmam sıkıntı yokO video girgir amacliydi zaten, fazla ciddiye almayin![]()
Yanında patlamış mısır iyi giderŞu transformers serisini 50 kere izlesem bıkmam abi
Çay varYanında patlamış mısır iyi gider![]()
O da güzelmişÇay var![]()
SaolasınO da güzelmişgel birlikte izleyelim çay kahve ne istersen yapayım
Ne demek görevim dizi bahane sohbet şahaneSaolasın![]()
Süpermiş gece gece iyi güldümAo ne bahane sar vir sar vir [emoji23]
Ne kadara?Bu kullanıcı adı değiştirme bayağı muhabbet çevirmiş.
Kullanıcı adı satılır.. [emoji14]
Hocam eski adımız neydi buna benzer bişeydi sankiBuraya yazıyorum. Ekran görüntülerini alabilirsiniz. Asla bu kullanıcı adını değiştirmeyeceğim.![]()