- Reaksiyon puanı
- 17,390
Cruze almayın arkadaşlar, servisi sıkıntısı yaşarsınız. Hantal bir araç almak istiyorsanız ideal, ancak kaçmalı benim aracım derseniz yanına yaklaşmayın.
1.4 turbo ve 2.0d düşünülmeli. Renault ve honda gibi uçan tenekeler alınmamalı bence. Servis sıkıntısı var evet çekildiler diye.Cruze almayın arkadaşlar, servisi sıkıntısı yaşarsınız. Hantal bir araç almak istiyorsanız ideal, ancak kaçmalı benim aracım derseniz yanına yaklaşmayın.
İtalyanFiat fransızların degilmiydi ?
Dogru karistirdimİtalyan
Chevrolet servisi kalmadı pek piyasada, Renault fransız aracı olduğundan dolayı pek tercih etmeyeceğim bir araç. .
Honda konusunda bir şey söyleyemem güzel araçlar ancak şuan ki kasaları kötü tasarımı ile göz önünde.
Audi her zaman tercihimdir. BMW de olur..
Şahsen kendim Fiat Punto 1.4 kullanıyorum. Memnunum.
Yeni Fordlar da fakir Aston MartinisiBmw zaten 1 numara benim tercihim. Cruze almamızın sebebi'de forumlarda stop lambaları bakışları Bmw'ye benzetildiği için fakir Bmw'si derler
![]()
Yani evet benziyorlarYeni Fordlar da fakir Aston Martinisi![]()
Fiat fransızların degilmiydi ?
Babam toyotadan başka araba almaz. O yüzden benim de alacağım araba herhalde toyota olur ama ben yeni kasa Seat Leon düşünüyorum.
Yeni Leon tasarım olarak süper.Babam toyotadan başka araba almaz. O yüzden benim de alacağım araba herhalde toyota olur ama ben yeni kasa Seat Leon düşünüyorum.
Otopark.com. Youtube kanalina bir göz atin.Fiat Egea tip olarak çok hoşuma gitti ancak donanım nasıl bir bilgim yok.
Toyotadan ucuz yine de.Yeni kasa Seat Leon'lar efsane ya. Bayılıyorum. Ama piyasası yüksek sanki.![]()
Evet, toyotalar bayağı sağlam ama tiptronik şanzımanda uzun süre sonra sıkıntı çıkabiliyor. Bir de vites geçişleri çok hantal. Abimde 2015 Auris var bence tasarım oldukça güzel. Ama fiyatları aldı başını gitti.Toyota'da iyi ve sağlam bir araç. Göz olarak gençlere hitap etmiyor. Seat'ın VW üretimi olduğunu düşünürsek oda güzel bir araç.
Leon kasaları güzel..
Otopark'ın zaten takipçisiyim youtube'a yeni girdiklerin daha önce'de takip ediyordum.Otopark.com. Youtube kanalina bir göz atin.
Yeni Astra . Severiz ayrıca içi dolu bi araç.
Niye toplatsın ki? Sorun mu çıkmış? Bizimkiler canavar gibi maşaAllah. Yoksa şu egzoz olayı mı?Toyota araclarini toplatmamis miydi
Yeni Astra'Da ? Alla alla. Koltuk ısıtma soğutması falan var ama .Arka kapılarda hoparlör yok, CD çalar yok.. Neresi dolu..![]()
Var ancak küçük ayrıntıları hep atlamışlar. Yazılımsal bir sorun da söz konusu olabilir. Aracın kalkışlarında sorun var yeni kasalarda.Yeni Astra'Da ? Alla alla. Koltuk ısıtma soğutması falan var ama .
Toyota ve Nissan'da hatalı hava yastığı problemi araçları toplattı | Otomobil HaberleriNiye toplatsın ki? Sorun mu çıkmış? Bizimkiler canavar gibi maşaAllah. Yoksa şu egzoz olayı mı?