Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Elbette bir çoğu crackli programlar kullanmıştır, kullanıyordur ama bu, ne daha fazla yapmamızı gerektirir, ne de bunun haram olduğu gerçeğini değiştirir. Yapıyorsanız da sessizce yapın. Günahınıza şahit tutmayın. Yaptığınızın günah olduğunu da inkar etmeyin.
Tamam kardeş günah günah da boşa giden paralarımız ? zaten kat kat fazlasını kazanıyor operatörler ben bunu yapıyorsam birinin malını mı çalıyorum. Adam bedava girilen bi site yapmış ben de o sitede geziyor gösteriyorum açmasaydı sanki internet tükeniyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
sen hiç beleş windows kullanmadın mı hiç mi crackli oyun oynamadın :D
Eskiden kullandım ama ben onlara haram değil demedim. Suan orijinal icerikler kullanıyorum hem Windows olsun hem yazılımlar hemde oyunlar konusunda orijinalden yanayım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tamam kardeş günah günah da boşa giden paralarımız ? zaten kat kat fazlasını kazanıyor operatörler ben bunu yapıyorsam birinin malını mı çalıyorum. Adam bedava girilen bi site yapmış ben de o sitede geziyor gösteriyorum açmasaydı sanki internet tükeniyor.
O, onların sorunu. Hesabını onlar verecek. Sen de kendi yaptığının hesabını vereceksin.
İlla birinin malını çalman gerekmez. Hakkın olanı haksız yoldan alıyorsan, emek vererek alan herkesin hakkına girmiş olursun.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
O, onların sorunu. Hesabını onlar verecek. Sen de kendi yaptığının hesabını vereceksin.
İlla birinin malını çalman gerekmez. Hakkın olanı haksız yoldan alıyorsan, emek vererek alan herkesin hakkına girmiş olursun.
Zaten normal internetle bir olmuyor ki bu aynı değil yani hoca kardeş

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Zaten normal internetle bir olmuyor ki bu aynı değil yani hoca kardeş
Ben hoca falan değilim. Sadece bildiğimi söylüyorum. Fetva vermek benim haddime değil. Sen yine istediğini yapmakta özgürsün, sonuçları da seni ilgilendirir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Aynen katılıyorum. Neyse fazla irdelememek lazım sadece doğruyu söylemek bizi bu sorumluluktan kurtarır gerisi kullanan arkadaşa kalır :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
konuyu kapatalım arkadaşlar mod arkadaşlar kızar sonra

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Servis gibi servis. Satış sonrası hizmet on numara ya ....
bDqOn0.png

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
O kadar para veriyorsunuz. Bi zahmet satis sonrasi hizmeti de iyi bir sekilde alin.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Samsung Note 5 3100 lira alışım sonra müşteri hizmetlerini arayışımı hatırlattı bana beyfendi bir sorununuz varsa garantiye gönderin felan Samsung bildiğin çomar malı başka bişe değil 6 Plus zamanında appstorela ilgili bir sıkıntım olmuştu müşteri hizmetlerini aradım sorunu söylüyorum kız bana gününüz nasıl geçti diyor sonra sıkıntınızı hallederiz diyor farkı anlayın yani .

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Samsung Note 5 3100 lira alışım sonra müşteri hizmetlerini arayışımı hatırlattı bana beyfendi bir sorununuz varsa garantiye gönderin felan Samsung bildiğin çomar malı başka bişe değil 6 Plus zamanında appstorela ilgili bir sıkıntım olmuştu müşteri hizmetlerini aradım sorunu söylüyorum kız bana gününüz nasıl geçti diyor sonra sıkıntınızı hallederiz diyor farkı anlayın yani .
Samsung Türkiye tirt diyorsun yani. Dogrudur. Olabilir. Firmalarin artik satis sonras destekle bir hatta iki adim öne gecebileceklerini anlamalari gerek. Snapdragon 820 koymakla olmuyor bu isler.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Desenize aranızda en çılgın benim. Türkiye'de muhatabı var mı yok mu bilmediğim bir telefon kullanıyorum. :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar sürekli bir yabancı iddia sitelerinden gelen mesajlar günde 4-5 tane geliyor yeti artık sürekli şikayet ediyorum bir halt olduğu yok. Hala yeni kayıt diyor. Bunların sonu gelmeyecek mi? Nasıl engelleriz bunları çaresi yok mu?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar sürekli bir yabancı iddia sitelerinden gelen mesajlar günde 4-5 tane geliyor yeti artık sürekli şikayet ediyorum bir halt olduğu yok. Hala yeni kayıt diyor. Bunların sonu gelmeyecek mi? Nasıl engelleriz bunları çaresi yok mu?
Valla madrid*** adlı siteden bana'da geliyor uyuz oldum.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Bu youtube da bugün bi gıcıklık var ama hayırlısı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...