Ɲevermore
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 249
aynen öyleHayır, 4.8MB/sn, yani yaklaşık 33Mbps.![]()
aynen öyleHayır, 4.8MB/sn, yani yaklaşık 33Mbps.![]()
Evet orası öyle ama 8mbps, 976kB/sn 'ye eş değerdir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta B harfinin büyük ya da küçük yazılmasıdır.Hesap yanlışınız var. 8192 kbps 8mbps'ye denk. İnternet sözleşmelerinde detaylı olarak yazıyor bir bakın.
Hayırlı olsun hocam gelmiş telefon![]()
Ekran görüntüsü boyut atlamış telefonda. Ekranda görmediklerini de çekiyor.
Huaweinin arayuzu aynı miui ye benziyo![]()
Ekran görüntüsü boyut atlamış telefonda. Ekranda görmediklerini de çekiyor.
Bana kalırsa iOS'a daha çok benziyor.Huaweinin arayuzu aynı miui ye benziyo![]()
Eyvallah. 3 gündür kullanıyorum.Hayırlı olsun hocam gelmiş telefon![]()
Aynen .Bana kalırsa iOS'a daha çok benziyor.iOS'un geliştirilmiş hali gibi.
Eyvallah. 3 gündür kullanıyorum.![]()
ben inception olmuştum rüyada rüya içinde rüya görüyordumBir gecede 3-4 farklı rüya görüyorum. Bu nasıl bilinçaltıdır arkadaş?
Bu Huawei miydi arkadaşta miui var sanıyordum.Huaweinin arayuzu aynı miui ye benziyo![]()
1-2 ay önce ben de yaşadım o durumu.ben inception olmuştum rüyada rüya içinde rüya görüyordum![]()
Bazı rüyalar hiç aklımdan çıkmıyor çok esrarengiz1-2 ay önce ben de yaşadım o durumu.![]()
Rüyalarımız benzer galiba.Bazı rüyalar hiç aklımdan çıkmıyor çok esrarengiz![]()
Bu değerler gerçek hızın değil ama yinede sen bilirsin.Rekora gidiyorum yavaş yavaş
![]()
Bunu da internetten bir dosya indirerek test edebilirsin. Bu arada MB/sn ile Mbps'yi birbirine karıştırmayalım.Bu değerler gerçek hızın değil ama yinede sen bilirsin.
3G de 100 mbs hız alan tanıdıklarım var ama aslında 10 mbps aliyorlar![]()
Haram yiyorlarBu ücretsiz internet olayı nedir? Turkcell hediye falan mı veriyor?
Açıktan faydalanıyoruz haram değilBu ücretsiz internet olayı nedir? Turkcell hediye falan mı veriyor?
Kendini avutma boşuna haram [emoji16]Açıktan faydalanıyoruz haram değil![]()
Söyle de biz de faydalanalim. Ama özelden söyle. Görüpte acigi kapamasinlar [emoji14]Açıktan faydalanıyoruz haram değil![]()
sen hiç beleş windows kullanmadın mı hiç mi crackli oyun oynamadınKendini avutma boşuna haram [emoji16]
Turkcellsen faturasızsan atayım özeldenSöyle de biz de faydalanalim. Ama özelden söyle. Görüpte acigi kapamasinlar [emoji14]
Yolla gelsinTurkcellsen faturasızsan atayım özelden![]()