Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Fener s*çtı sıvadı.
diskleri silme zamanı gelmiş içindekileri bişeye koymam gerek bulamadım daha ve forum e-postalardan açılmıyor sapıtıyor ondan birde ncis,limitless,supergirl,mr.robot,csi:cyber,csi filan izlemeye çalışıyorum tablet mort olunca pcden izliyorum forumları boşladım gibi...
3 dk önce attığın mesajdaki olayı yapmaFinaller yaklaşıyor ve ders çalışamıyorum. Çözüm arkadaşlar![]()
Hatırlamıyorum3 dk önce attığın mesajdaki olayı yapma![]()
HatırlamıyorumNe yaptım yav
Yok oyun olayı bıraktım sadece boş zamanlar gece 1-2 saat pes,gta v dying light falan takılıyom. Oyunu aldım ancak Büt'lerden sonra oynarım.Cs:go ya bulaşırsan dersleri çook unutursun. Karşında canlı tanık duruyor.![]()
Güzel.Kötü bir sevgili, eş iyi bir adamı filozof, kötü bir adamı katil yaparmış.
Reyis sen 4'e kadar gelmişin ben daha 1'deyim 2 senedirBen oyun oynamıyorum ama yinede çalışamıyorum. 2 senedir 4.sınıftayım
Sizin adamınız almıyo mu ses gaydını sizin adamınız almıyo mu aşşadan o niye alıyoğ
piskoman ayhanı buldum da instadan. face felan bulamadımSus la köylü![]()
4 mbps ile 4.5 g keyfi pek yapamazsın gibi [emoji16]İnternetin gitmesi belki de bana yaradı uzun uğraşlarım sonu Turkcellden bedava internete girmeyi başardım ahahaalın bu da beleş netle 4.5g keyfi
![]()
4 mbps olduğuna emin misin tekrar bak4 mbps ile 4.5 g keyfi pek yapamazsın gibi [emoji16]
Evet 4,8 mbps4 mbps olduğuna emin misin tekrar bak
Hayır, 4.8MB/sn, yani yaklaşık 33Mbps.Evet 4,8 mbps![]()
Hesap yanlışınız var.Hayır, 4.8MB/sn, yani yaklaşık 33Mbps.![]()