- Reaksiyon puanı
- 3,278
Benim tuttuğum takım oynamıyorsa genelde başka maçları izlemeyi sevmiyorumBayern maçına bakmanı tavsiye ederim.

--
Ps4'te herkes kapalı patlıyorum az sonra

Benim tuttuğum takım oynamıyorsa genelde başka maçları izlemeyi sevmiyorumBayern maçına bakmanı tavsiye ederim.
Benim tuttuğum takım oynamıyorsa genelde başka maçları izlemeyi sevmiyorum
--
Ps4'te herkes kapalı patlıyorum az sonra![]()
Deme öyle, tek başına oynamak sıkıyor.Ps4'ümüz olsun herkes kapalı olsun be
![]()
Valla hocam ben Pes'i , Fifa'yı paso yalnız oynuyom.Deme öyle, tek başına oynamak sıkıyor.
Pes sıkıyor, Fifa aldım kariyer modunu oynadım bitti fut filan bana göre değil hiç sevmedim sattım geri, Gta Online'den aldığım zevki hiç birisinden alamıyorıum arkadaşlarla bir başka oluyorValla hocam ben Pes'i , Fifa'yı paso yalnız oynuyom.
Pes sıkıyor, Fifa aldım kariyer modunu oynadım bitti fut filan bana göre değil hiç sevmedim sattım geri, Gta Online'den aldığım zevki hiç birisinden alamıyorıum arkadaşlarla bir başka oluyor![]()
Ekibin olsun Online'da zevkin kralını alırsınBende Gta'dan daha zevk almıyorum yav![]()
Ekip vardı ban yedim sebepsiz yere açıldı gine ardından oyunu sattımEkibin olsun Online'da zevkin kralını alırsın
Online'de tek kişi acayip sıkıyor.
Hilenin dibine vuruyoruz biz. Bana en fazla Bad Sport verdiler 1 defa ama arkadaşlara hiçbirşey vermediler, hepimiz aynı hileleri yaptık 2 yıl boyunca hile yapıp ban uyarı bile almadılar. Beni fazla report ettiklerinden dolayı bad sport yedim. Gerçi oyunda her vurulan karşısındakini vuramayan report etmeye başladıEkip vardı ban yedim sebepsiz yere açıldı gine ardından oyunu sattım![]()
Güzel cihaz.Samsung S6 Edge Plus kullanan var mı? Varsa ilgili konudan sorumu soracağım oraya kullanan varmı yazıyorum tepki gelmiyor![]()
Güzel cihazda ben başka birşey soracağımGüzel cihaz.
Güzel cihazda ben başka birşey soracağım![]()
Note 5 ile aynı özellikte olduğundan performansından çekincem yok zaten sadece başka birşey merak ettim kullanan varsa alıntı yaparak cevaplarsa sevinirim. Daha uzatmayalım silmesinler mesajlarıalmak istersin diye düşündüm bir an.
Hayırdır[emoji3]Millet aşık olmayın.
Hayırdır[emoji3]
Haklısın abiAşık olmak kişinin elinde değildir delikanlı![]()
Sorma birde onlara inananlar var. Kelliğin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş [emoji16]Facebook anasayfada iddiaa paylaşımları, beğenileri görmekten bıktım. Engelle engelle bitmiyorlar.
Hepimiz yaşadık[emoji3]bende var bi tane numunelik, canımı sıkıyor hep..
Neden başkankinguin tam bir hayal kırıklığı...
deneme amaçlı 1.5 tl lik kasa alayım dedim. normal fiyatından düşmüş, adam bana 1 tl lik gönderdi. chatten sordum. düşük üründe gelebilir dedi. halbuki uyarı bile yok ürün sayfasında. bir de gir 1 tl lik ürün için 3 tl lik koruma al diyor. steam marketi de göz önünde bulundurma fiyat olarak diyor.Neden başkan
Bf4'ü 29lira'dan sattıkları olmuştu. kasa işi, şans işi. bir de o 1,5 liralık kasadan kâr edemezdin zaten. Ne geldi?deneme amaçlı 1.5 tl lik kasa alayım dedim. normal fiyatından düşmüş, adam bana 1 tl lik gönderdi. chatten sordum. düşük üründe gelebilir dedi. halbuki uyarı bile yok ürün sayfasında. bir de gir 1 tl lik ürün için 3 tl lik koruma al diyor. steam marketi de göz önünde bulundurma fiyat olarak diyor.
neyse, tecrübe oldu. kolay kolay almam gari..
ben kar amacıyla almıyorum. ne çıkacak diye aldım. adam ürüne birkaç resim koymuş. bıçak bile var. CS:GO 1 Random Skin | Kinguin Case | Buy on Kinguin neyse, hıyar çıkmadı hiç değilse.Bf4'ü 29lira'dan sattıkları olmuştu. kasa işi, şans işi. bir de o 1,5 liralık kasadan kâr edemezdin zaten. Ne geldi?