Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Allah zihin açıklığı versin (millet birbirine söyleyip duruyor bunu...) anonim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
ne olur ki? almışım dolaba atmışım 2014'te attım sanki o zamanlar tamir işlerinde bişeyleri keserken elimide kesiyordum buzer'ı açmak isterken elimide kekmiştim fi tarihinde izi duruyor sekreter kız bayılıcaktı görünce...
Bazılarını kan tutuyor. Bazen banada oluyor böyle gözler kayıyor. En son parmağımı keskin jilet gibi maket bıçağıyla kesmiştim yanlışlıkla parmak beredeyse 2 ye yarılıyordu kaç bardak kan aktı gözler karardı filan o an anladık beni kan tutuyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Bazılarını kan tutuyor. Bazen banada oluyor böyle gözler kayıyor. En son parmağımı keskin jilet gibi maket bıçağıyla kesmiştim yanlışlıkla parmak beredeyse 2 ye yarılıyordu kaç bardak kan aktı gözler karardı filan o an anladık beni kan tutuyor.
beni tutmuyor ablamı tutuyor elimi kesmiştim onun önünde yamuldu parmağımı yaktım gene yamuldu...
şarjlı kalem pillerin kıfını çıkartmamak gerekiyor ince telleri akkor yapabiliyor o tel yakarak kesebiliyor...
acısının tarifi acı işte...

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
bir filmi izlemek veya bir kitabı okumak için sonunu bilmem gerek spoisiz yapamıyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
arızalı kardeşim sdn'yi engelliyor yedek internete 3g'ye kaldım onun da paketi bitti 96Kbps...

HamitOyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Babama güvercin beslememe izin vermesi için her gün ders çalışmaya razıyım.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bu tür konulari ilgili bölümlerde tartisiniz. Konu bir daha kitlenirse sittin sene acilmaz haberiniz olsun.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Şu stadın güzelliğine bakar mısın taraftarla adeta hayat buldu.Kusura bakmayın arkadaşlar Türkiye'nin en güzel stadı en güzel futbol atmosferi buradadır açık ve net.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Şu stadın güzelliğine bakar mısın taraftarla adeta hayat buldu.Kusura bakmayın arkadaşlar Türkiye'nin en güzel stadı en güzel futbol atmosferi buradadır açık ve net.

Üzgünüm, stadınızın siyah beyazlığı çekiciliğini bitiriyor benim için.
Sonuçta başka renklere sevdalıyız. Haa tekrar edeyim " Güzellik kavramı görecelidir. " :D

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Şu taraftarin verdigi atmosferi hic bir takimin taraftarinda bulamadim.Avrupa maclarinda belki galatasaray diyebilirim.Ama stadi olmadigi halde bile muthis destek vardi.Stadta belki tasarimini begenmemis olabilirsiniz ama deniz kenarinda olmasi sehrin icinde olmasi cok cok guzel.Besiktas macina hic gitmedim ama Carsi yi dolmabahce nin oralari gordum.O stadta maca gitmek cok buyuk bir keyif olucaktir.Umarim rakip seyircileri deplasmana almama kurali kalkarda bu guzelligi herkes yasar.(Koltuklardaki tabletleri kirmayin haa daha taksidi bitmedi :D )

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Şu taraftarin verdigi atmosferi hic bir takimin taraftarinda bulamadim.Avrupa maclarinda belki galatasaray diyebilirim.Ama stadi olmadigi halde bile muthis destek vardi.Stadta belki tasarimini begenmemis olabilirsiniz ama deniz kenarinda olmasi sehrin icinde olmasi cok cok guzel.Besiktas macina hic gitmedim ama Carsi yi dolmabahce nin oralari gordum.O stadta maca gitmek cok buyuk bir keyif olucaktir.Umarim rakip seyircileri deplasmana almama kurali kalkarda bu guzelligi herkes yasar.(Koltuklardaki tabletleri kirmayin haa daha taksidi bitmedi :D )
Sivasa geldiklerinde gitmiştim geçen sene, bu ay da gideceğim sanırım bu haftasonuydu maç. Çarşının desteği çok büyük.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Avrupa maçlarında belki Galatasaray mı? Sen arenada bjk'ın oynadığı son maçı hatırlamıyorsun galiba :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
1 haftadır integral çalışıyorum. Sanki her şey birbirine girdi.
Kafam allak bullak. Bir de yarın vize var.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hg253s belasından beni kurtaran laga luga yapmadan değiştiren superonline a teşekkürler.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
İlk yazılı dalgası fena vurdu ve vurmaya devam ediyor. 2 dersten 1 aldım

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Bugün bimekste telefonlara kısa bi göz attım çoktandır bakınmamıştım.
İlk önce LG G4 e baktım son zamanlarındaki fiyatı düşmesi nedeniyle ilgimi çekti(bimekste hala 1900₺ ama internette 1200₺ civarına alınabiliyor.) vr bence internet fiyatını hak eden bir cihaz. Hemen yanındaki V10 ise tasarım ve kalite olarak güzeldi ama fiyatı aşırı pahalı.
Zenfone 2 ye baktım LG G4ten sonra arkadaki tuşlar çok basit/kalitesiz hissettirdi. Yan sıradaki casper lara bakınırken sırasıyla plastik kasa devam ederken metal yekpare kasalı bi casper a denk geldim ve bu kasasıyla telefona resmen hayran kaldım. Cidden güzel bir telefon yapmış casper. Yanındaki huawei in p li bir modeli vardı o da benzer kasa özelliklerine sahipti ve o da güzeldi.
Sırada sony ve samsung vardı. Sony tasarımlarını hiç beğenmedim. Zira samsungtan da ümidim vardı ama s7 edge yi elime aldım ve biraz kurcaladım ama nedense ısınamadım. Tamam görünüş güzel ama insan metal tasarım arıyor ve arayüzdeki simgeler çok büyük gelfi belki de önceden değiştirmişlerdir.
Bir iphone kullanıcısı olarak beni en çok şaşırtan casper ın metal tasarımlı telefonuydu. En çok hüsrana uğradığım telefon ise samsung modelleri oldu. Belki de yüksek fiyatları ve ilgi çekici tasarımıyla beklentim çok yükselmiş ve karşılığını bulamamışta olabilir S7 edge için.
Biraz yazayım dedim çoktandır yazmıyordum buraya .

Herkese iyi geceler ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...