- Reaksiyon puanı
- 16,128
Allah zihin açıklığı versin (millet birbirine söyleyip duruyor bunu...) anonim.
Versin versin. Olmadı bir şeyler fısıldasın.Allah zihin açıklığı versin (millet birbirine söyleyip duruyor bunu...) anonim.
Bazılarını kan tutuyor. Bazen banada oluyor böyle gözler kayıyor. En son parmağımı keskin jilet gibi maket bıçağıyla kesmiştim yanlışlıkla parmak beredeyse 2 ye yarılıyordu kaç bardak kan aktı gözler karardı filan o an anladık beni kan tutuyor.ne olur ki? almışım dolaba atmışım 2014'te attım sanki o zamanlar tamir işlerinde bişeyleri keserken elimide kesiyordum buzer'ı açmak isterken elimide kekmiştim fi tarihinde izi duruyor sekreter kız bayılıcaktı görünce...
beni tutmuyor ablamı tutuyor elimi kesmiştim onun önünde yamuldu parmağımı yaktım gene yamuldu...Bazılarını kan tutuyor. Bazen banada oluyor böyle gözler kayıyor. En son parmağımı keskin jilet gibi maket bıçağıyla kesmiştim yanlışlıkla parmak beredeyse 2 ye yarılıyordu kaç bardak kan aktı gözler karardı filan o an anladık beni kan tutuyor.
bunu millete deme kısaca olay şu Tanrıyla konuşursan dua ediyorsun ama Tanrı seninle konuşursa şizofren olma durumun var Fox Mulder diyor.Versin versin. Olmadı bir şeyler fısıldasın.![]()
Umrumda olmaz.bunu millete deme kısaca olay şu Tanrıyla konuşursan dua ediyorsun ama Tanrı seninle konuşursa şizofren olma durumun var Fox Mulder diyor.
TT Arenaya bekleriz. En iyi koreografiyi, en iyi taraftari tartismayalimŞu stadın güzelliğine bakar mısın taraftarla adeta hayat buldu.Kusura bakmayın arkadaşlar Türkiye'nin en güzel stadı en güzel futbol atmosferi buradadır açık ve net.
Şu stadın güzelliğine bakar mısın taraftarla adeta hayat buldu.Kusura bakmayın arkadaşlar Türkiye'nin en güzel stadı en güzel futbol atmosferi buradadır açık ve net.
Sivasa geldiklerinde gitmiştim geçen sene, bu ay da gideceğim sanırım bu haftasonuydu maç. Çarşının desteği çok büyük.Şu taraftarin verdigi atmosferi hic bir takimin taraftarinda bulamadim.Avrupa maclarinda belki galatasaray diyebilirim.Ama stadi olmadigi halde bile muthis destek vardi.Stadta belki tasarimini begenmemis olabilirsiniz ama deniz kenarinda olmasi sehrin icinde olmasi cok cok guzel.Besiktas macina hic gitmedim ama Carsi yi dolmabahce nin oralari gordum.O stadta maca gitmek cok buyuk bir keyif olucaktir.Umarim rakip seyircileri deplasmana almama kurali kalkarda bu guzelligi herkes yasar.(Koltuklardaki tabletleri kirmayin haa daha taksidi bitmedi)
Avrupa maçlarında belki Galatasaray mı? Sen arenada bjk'ın oynadığı son maçı hatırlamıyorsun galibaŞu taraftarin verdigi atmosferi hic bir takimin taraftarinda bulamadim.Avrupa maclarinda belki galatasaray diyebilirim.Ama stadi olmadigi halde bile muthis destek vardi.Stadta belki tasarimini begenmemis olabilirsiniz ama deniz kenarinda olmasi sehrin icinde olmasi cok cok guzel.Besiktas macina hic gitmedim ama Carsi yi dolmabahce nin oralari gordum.O stadta maca gitmek cok buyuk bir keyif olucaktir.Umarim rakip seyircileri deplasmana almama kurali kalkarda bu guzelligi herkes yasar.(Koltuklardaki tabletleri kirmayin haa daha taksidi bitmedi)
Aslında olay farklı.Şimdi çimler hibrit olunca bir an SOSA kendini kaybedip hibrit çimin doğal güzelliğinden etkilendi ve çime atladı.Fiko işi biliyorBuram buram tiyatro kokuyor.
Aslında olay farklı.Şimdi çimler hibrit olunca bir an SOSA kendini kaybedip hibrit çimin doğal güzelliğinden etkilendi ve çime atladı.Fiko işi biliyor![]()
G5'e nefret kusmak için ayrı bir konu açılması lazım diye düşünüyorum . (LG telefonlarını seviyordum)2799 dan giren lg g5 i tebrik ediyorum. İyice yükseltin.