Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
5 saat gidis corlu'dan adapazarına 5dk nikah sürdü, 1 saat fotograf cektirdiler 5 saatte geliş sürdü.Acıyın bu çocuğa 

Bir şeyi değerli olarak görüyorsan zaten ona değer biçmiş olmaz mısın ?Değerli olarak gördüğümüz bir şeye değer biçerek aslında onun değerini düşürüyor olabilir miyiz? Ne saçmalıyorum ben?
Değer biçiliyor. Onda hem fikiriz ama ben sahip olduğu değerin düşürüldüğü kanısındayım. Neyse... Değişik bir kafayla yazmıştım zaten.Bir şeyi değerli olarak görüyorsan zaten ona değer biçmiş olmaz mısın ?
Belkide kim bilir... ama bana kalırsa böyle yaparak kendi değerimizi düşürüyoruz en azından tecrübeyle sabit. Her neyse vermeyin kimselere değer.Değerli olarak gördüğümüz bir şeye değer biçerek aslında onun değerini düşürüyor olabilir miyiz? Ne saçmalıyorum ben?
İzleyenler 13-14 yasindaki kitle olunca boyle oluyor.Zaten 10-18 yas arasi kitle olmasa youtube bu hale gelemezdi.YouTube'a ilk yorum ikinci yorum , yine mi reklam yazan protez insanlardan nefret ediyorum. Gerçekten reklam olsa bile bu adamlar nerden para kazanacak?
Nerede o maske.. sıcak muhabbetler.. adamda mitiş bilgisayar var video atmiyor..Maynkraft olmasa youtuber diye bisey olmazdı Türkiye'de. Klasik kanalları görürdük yani. MuratabiGF felan. O değilde muratabiGF'de bozdu. Eski videolari gibisi yoktu.
chrome kullanın da!
Mac ve iOS'ta Chrome değil Safari kullanılır.chrome kullanın da!
Şu safariyi Windows10'a yükleyebilsem chrome yüzüne bakmayacağım da iste yapacak birşey yok. Bir suru yerimi ekleyip kaldırıp senkronziasyon yaptıgım icin mutlaka her cihazda aynı uygulamayı kullanmam lazım benim, konu açayım ben su safari icin belki yolu vardırMac ve iOS'ta Chrome değil Safari kullanılır.
taş gibi sarışın chrome var kullanın safari hasta ...Mac ve iOS'ta Chrome değil Safari kullanılır.
Chrome sıkıntı yasatıyor bana, flash içerik bazen acıyor bazen açmıyor uğraşmak istemiyorum. Ayrıca telefonda safari daha hızlı.taş gibi sarışın chrome var kullanın safari hasta ...
onda kurulup ta çalışıyor chrome benimkine benimle değilsin diyor...Chrome sıkıntı yasatıyor bana, flash içerik bazen acıyor bazen açmıyor uğraşmak istemiyorum. Ayrıca telefonda safari daha hızlı.
Yandex browseri dene pişman olmazsın.Şu safariyi Windows10'a yükleyebilsem chrome yüzüne bakmayacağım da iste yapacak birşey yok. Bir suru yerimi ekleyip kaldırıp senkronziasyon yaptıgım icin mutlaka her cihazda aynı uygulamayı kullanmam lazım benim, konu açayım ben su safari icin belki yolu vardır![]()
Bana ver bi 10.000 tl desemTürk telekom'un sırf bir reklamdan sebep Ronaldoya 3 milyon euro vermesi bana çok koydu .
Asırı sacma buluyorum .