Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Köprü bozuk o zaman KappaEvde 150 yı görüyor onda problem yokta köprüde problem var![]()

Köprü bozuk o zaman KappaEvde 150 yı görüyor onda problem yokta köprüde problem var![]()
Evet bende öyle gözlemledim, TT olmuş gibi.Turkcell 4.5g yi yapamamış sanırım.
aliexpress başta olmak üzere birçok yurtdışı sitesinden.Arkadaslar, instagramda replika saat satan sayfalar bu saatleri nereden temin ediyor? Bulamadim
Hocam aliexpress de bulamadim. Baska hangi siteler var? Amazonda da yok.aliexpress başta olmak üzere birçok yurtdışı sitesinden.
örnek bir instagram linki atabilir misiniz? saatleri göreyim.Hocam aliexpress de bulamadim. Baska hangi siteler var? Amazonda da yok.
Hocam aliexpress de bulamadim. Baska hangi siteler var? Amazonda da yok.
watchmarine (0532)5821922 (@watchmarine) • Instagram photos and videosörnek bir instagram linki atabilir misiniz? saatleri göreyim.
Batman Superman muhabbetlerinde acaba ben mi eksiğim diyorum..Yok Superman'miş yok Batman'miş, DC Comics'miş , Marvel'miş hiçbiri ilgimi çekmiyor.
Facebook anasayfamda görünce engelliyorum gönderileri.Nefret edecek boyuta geldim.
Hâlbuki nefret edecek bir neden yok. Bazen anormal bir insan olduğumu düşünüyorum.
Ya bide okulda çıkan fragmanları izliyoruz ortada dönen muhabbette ben cahil kalıyorum bazen koyuyor.Yok Superman'miş yok Batman'miş, DC Comics'miş , Marvel'miş hiçbiri ilgimi çekmiyor.
Facebook anasayfamda görünce engelliyorum gönderileri.Nefret edecek boyuta geldim.
Hâlbuki nefret edecek bir neden yok. Bazen anormal bir insan olduğumu düşünüyorum.
Çok takmamak gerekir. Senin muhabbetini edeceğin konu hakkında onların fikirleri de olmayabilir. Bu işler böyle. Ilgi alanın neyse o.Ya bide okulda çıkan fragmanları izliyoruz ortada dönen muhabbette ben cahil kalıyorum bazen koyuyor.
Lafı kaptım helal etÇok takmamak gerekir. Senin muhabbetini edeceğin konu hakkında onların fikirleri de olmayabilir. Bu işler böyle. Ilgi alanın neyse o.
Zaten ne demişler "Toplum, farklı olanı dışladığını sanarken aslında farklı olan dışlamıştır toplumu."![]()
Server Uraz nam-ı değer Pit10'nun (eski lakabı) şarkısında geçiyordu.Lafı kaptım helal et![]()
Gitsin aman en son düşündüğüm şey kotaGitti 150 mb'a yakın internet...
Kota ne kadar hocam ?Gitsin aman en son düşündüğüm şey kota![]()
Suan tt 10 GB hediyesi var + 2. Hediye var+ paket varKota ne kadar hocam ?
Aynen dağıttı TT rahat rahat kullansinlar diyeSuan tt 10 GB hediyesi var + 2. Hediye var+ paket var![]()