Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Dimi yanii...3 saniyede masaüstünü gören pc aldılarda kabul etmedikmi.
Dimi yanii...3 saniyede masaüstünü gören pc aldılarda kabul etmedikmi.
Günlük bir saat mi haftasonları mı? Ben hafta içi açmıyorum hafta sonu bir sabah bir öğlen olmak üzere 4 kez (2saate yakın) + Cuma akşamı (2 saat) 10 saate yakın oynuyorum.Abi bu aletleri elden alınca ben filozof olmam değil mi? hani 1 saat kafası da nedir onu da bilmiyorum zaten ben bilgisayarı neredeyse 1 saatte açıyorum...
Geliştiricimiz avatarlarda çalışma yapıyordu ondan kaynaklanıyordur.Forumda profil resimleri masaüstü sitesinde neden piksel piksel anadolu?
oğlu babasına kaçtı zaten 15 yaşında adama yapılır mı? madonna kafayı yedi zaten...Öyle yaşanmaz abi ben yaşayamam en azından... yaşanmaz, hele kaldı ki böyle teknoloji ile iç içe bir ben gibi..
1 saat olayini hep bu arastirmaci doktorlar, psikologlar atio ortaya. Isin ne zaman biterse o zaman kalkacaksin yada oyundan biraz zevk al, oyna oyle kalk. 1 saat hicbir zaman 1 saat ile kalmaz. Aklin orada kalir. Bunu uzmanlar bilmiyor mu? Almislar sazi ellerine 1 saat de 1 saat. Bozuk plak gibi ayni seyler.Abi bu aletleri elden alınca ben filozof olmam değil mi? hani 1 saat kafası da nedir onu da bilmiyorum zaten ben bilgisayarı neredeyse 1 saatte açıyorum...
Bende öyle birşey yapıyorum genelde ama çalışmam hiç bir zaman saatler surmuyorOkuldan gelir gelmez yatıp uyuyan sonra gece kalkıp ders çalışan inek arkadaşlarım var. Kardeşim de o ineklerden biri.
Şimdi koyasım geldi ama.bulaşık makinasının parlatıcı gözüne parlatıcı yerine bulaşık deterjanı koyan dahi kardeşime bravo köpük makinasını icat etti ...
sakın sizde koymayın!
makinadan köpükler taşıyor annenn telaşla mutfağı temizlemesini izlemek istiyorsan yap ama sorunun nedeni senin olduğunu anlarsa sen temizlersin su filitreli süpürge kullanma köpük emmek için yapılmamış motorn içinden geçiyor yakarsın...Şimdi koyasım geldi ama.
Teşekkürler.Gerekcesi mesajin icinde belirtilmis zaten.
Bunu yazdığına göre spoi verenler amacına ulaşmışHer yerden spoiler yiyorum. Filmin sonunu yazinca noluyo? Eline ne geciyo?
Foto paylasmis. Altina filmin sonunu yaziyo mandaval. Havali mi oluyo amac ne? Spoiler veren herkesin......Bunu yazdığına göre spoi verenler amacına ulaşmış![]()
trojen,keyloger mı ne koymuşlar o saatlere ondan yoktur adamlar sazan.avi yapıyormuş.Şu 10 dolarlık akıllı saat incelemesi siteden mi kaldırıldı ?
Sayfayı bulamıyorum da.
reklamın mantığı yoktur kafasının eseri.Türk Telekom cok mu düsünmüs bu reklam icin. Sacma!!
LG V10'a gelen güncellemede nasıl alacağı açıklanmış.Reklam mantık üzerine yapılmaz zaten, akılda kalıcılık ve ikna etmeye yönelik yapılır.
Adamlar reklamda en hızlı 4.5 g den 3 kat daha hızlı demiş merak ettim bakalım bu taahhüt ettikleri hızları hangi firma verebilecek.
Direk olamıyorsun mecbur ygs lys'den iyi puan alman lazımlys lys koycak yine lys bişi anlamıyom ben ya valla bişi anlamıom yeminle anlamıyom 4 seneden beri aynı şeyleri görmekten o kadar sıkıldım ki almıyo kafam çabuk unutuyom bide ben üüüü direk pc müh olamıyoz mu bana biri öğretsin ti noktalarını zaten hafif bişiler var (ee rahatlamadım ben hani söyleyince rahatlıyoduk )
Bende bilgisayar istiyodum sonra elektrik-elektronik mühendisliğini istemeye başladım bu aralar. TM den de iyi sonuç acaba biraz daha çekip oradan mı gitsem diyede düşünmüyo değilim. Kafam karışıkDirek olamıyorsun mecbur ygs lys'den iyi puan alman lazım(Ben de bilgisayar mühendisliği istiyorum)
Kafama silah dayasalar Lys'de Türkçe ve Sosyale girmem.lsy ye kaldı 79 gün ben d
Bende bilgisayar istiyodum sonra elektrik-elektronik mühendisliğini istemeye başladım bu aralar. TM den de iyi sonuç acaba biraz daha çekip oradan mı gitsem diyede düşünmüyo değilim. Kafam karışık![]()