Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin.Bizim akraba şehit olmuş.
Terörü destekleyen kim varsa terörden geçinen kim varsa Allah bin belasını versin. Yeter artık.
Basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin.Bizim akraba şehit olmuş.
Terörü destekleyen kim varsa terörden geçinen kim varsa Allah bin belasını versin. Yeter artık.
başın sağ olsun Allah sabır versin.
Vatan sağolsun.Basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin.
Allah şehadetini kabul eylesin, başınız sağolsun.Bizim akraba şehit olmuş.
başınız sağ olsun.Bizim akraba şehit olmuş.
Bizim akraba şehit olmuş.
Başınız sağolsun allah sabır versinBizim akraba şehit olmuş.
Bizim akraba şehit olmuş.
Başınız saolsun, şehidimizin mekanı cennet olsun.Bizim akraba şehit olmuş.
Başın sağolsun.Benim dayımda 94te şehit olmuş ben göremedim bile dayımı.Yıllardır söylüyoruz ama değişen bir şey yok.Eskiden dağlarda savaşırlardı şimdi şehirlere iniyor ayılar.Daha da kötüleşti.Allah sabır versin.Bizim akraba şehit olmuş.
Başın sağ olsun hocam, allah sabır versin..Bizim akraba şehit olmuş.
İşte BU !
sallama mesajlar tek tıkla gidiyor ben Neptune'deyim...ıskaladın bornova'dayım hatta grudge da orda yan odada... forumda sorun var mesajlar gitmiyor linkler açılmıyor ana sayfaya gidiyor...
Başınız sağolsun allah sabır versin
Başın sağolsun.
Başınız saolsun, şehidimizin mekanı cennet olsun.
Başın sağolsun.Benim dayımda 94te şehit olmuş ben göremedim bile dayımı.Yıllardır söylüyoruz ama değişen bir şey yok.Eskiden dağlarda savaşırlardı şimdi şehirlere iniyor ayılar.Daha da kötüleşti.Allah sabır versin.
Başın sağ olsun hocam, allah sabır versin..
uğraşıp öğrendiğim şeyleri anlatma hevesim vardı o zamanlar@__kadıköyRAP__ her yerdesin hocam !
Snapchat kullansam mı bilemedim. Gizlilik politaksına kötü diyolarda.
Çok fazla bir şey bekleme açıkçası ben yükledim yatıyor kenarda.Snapchat kullansam mı bilemedim. Gizlilik politaksına kötü diyolarda.