Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
bu kafayla elbet daha çok beklenilir zaten. armut pişsin ağzıma düşsün, bir anda refah içinde yaşayayım. kısa bir soru, kendin, yakın çevren, toplum milllet ya da ne dersen adına, bunların refahı için ne yapıyorsun?
Çevreme saygılı davranıyorum. Herkesin kararına saygı duyuyorum yeri gelirse eleştiri hakkımı kullanıyorum. Gördüklerimizi görmemezlikten gelenlere açıklama yapıyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Burayi da siyaset meydanina cevirmeyin arkadaslar, rica ediyorum.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
O zaman neden burada refah seviyesi üst düzeye yakın ?
peki, daha net ifade edeyim. refah için ne yapıyorsun? geceni gündüzüne katıp birşeyler yapmakla mı meşgulsün çevren ailen ülken için? şimdi anlatabildim mi?

japonlar iki tane bomba yedikten sonra saygılı olduklarından değil, dişini tırnağına takıp bir hedef için çalıştıkları için bu düzeydeler. almanlar da WW2 den sonra yine aynı saiklerle bu hale geldiler.

bizim ülkemizde de birileri çıkıp bu şekilde çalışmaz da , siyaset futbol magazin peşinde gidip, gününü kahve kafe sosyal medya zevk ü sefa peşinde geçirirse sen o refahı unut

Son düzenleme:
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Arkadaslar,

Güzelce rica ediyorum ama kimse beni takmiyor, ceza verince de dariliyorsunuz. Sizden biraz anlayisli olmanizi bekliyorum.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
@Prophotone mesaj yazmak için yazdığını sen bilemezsin, zaten burası sohbet yeri, ben mesaj yazmak için yazdığını görmüyorum. Akşam akşam daha yeni gelip bunu söylemen hoş değil.

Reaksiyon puanı
26
Hakkı Alkan ne güzel 150 mb interneti ile her şeyi yaparken bizim intenetimiz zaten yavaştı bir de saldırı sonrası yavaşlayınca oldu size mağara devri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...