Kusura bakma da önce onlar kendini geliştirsin, parası neyse veririz sonra.ayıp ayıp sonra Türk sineması niye gelişmiyor? neden neden? diye ağlarsınız...
Kusura bakma da önce onlar kendini geliştirsin, parası neyse veririz sonra.ayıp ayıp sonra Türk sineması niye gelişmiyor? neden neden? diye ağlarsınız...
Aynen. Güzel bir film yaptılar da gitmedik mi? Hep çoluk çocuk, ergen filmleri yapıyorlar.Kusura bakma da önce onlar kendini geliştirsin, parası neyse veririz sonra.
Evden çık değer diye bir şey kalmaz100 lira en iyi şekilde nasıl değerlenir?
Katılıyorum. Uzun zamandır sinemaya gitmiyorum. Gitsem de Türk filmlerinden hiçbiri çekici gelmiyor.Aynen. Güzel bir film yaptılar da gitmedik mi? Hep çoluk çocuk, ergen filmleri yapıyorlar.
Dedemin fişi nete düştümu tutayım onuKatılıyorum. Uzun zamandır sinemaya gitmiyorum. Gitsem de Türk filmlerinden hiçbiri çekici gelmiyor.
Google'ye sorabilirsin.Dedemin fişi nete düştümu tutayım onu![]()
Bekle amca'mıza sorayımGoogle'ye sorabilirsin.
Xiaomi Piston 3.0 Siyah Kulakiçi Kulaklık Fiyatı100 lira en iyi şekilde nasıl değerlenir?
Kulaklık var ya hocamXiaomi Piston 3.0 Siyah Kulakiçi Kulaklık Fiyatı
![]()
bunu alıp değerlendir tasarımı ve teknolojisi manyak sesi de manyak burn-in yapmadan kullan bu mdr-ex15 içinde geçerli...
mdr-ex15 D&R'dan alabilirsin (sitedeki resim yanlış.).
Ali baba ve 7 cüceler kötü mü? kabuslar evi serisi kötü mü?Kusura bakma da önce onlar kendini geliştirsin, parası neyse veririz sonra.
Göreceli kavramlara girme istersen hiç.Ali baba ve 7 cüceler kötü mü? kabuslar evi serisi kötü mü?
bende de var she3595bk turkcell'den bedavaya geldi mdr-ex15 ve bir kaç çakma earpods daha aldım sürekli aynı kulaklık kullanımı zararlı değiştirmek gerek.Kulaklık var ya hocam
Vaziyeti görelim dedik geldik.Ban kalkmış dediler geldik. [emoji12]
Sen naaptın [emoji102]
Ne gördün. [emoji12]Vaziyeti görelim dedik geldik.![]()
(Online listesine baktı)
(Online listesine baktı)
(Online listesine baktı)
Müslüm Gürses'e geri dönelim lütfenSen bana geç kaldın, ben sana erken...
Daha dinlersem ofisten kaçar giderim içmeye, onun için ara verdim..Müslüm Gürses'e geri dönelim lütfen![]()
Ben dinlerim, rahatlatıcı bir sesi var. Yada ben dinlerken rahatlıyorumDaha dinlersem ofisten kaçar giderim içmeye, onun için ara verdim..![]()
Rahatlıyor rahatlatmasına da, yara da deşiyor..Ben dinlerim, rahatlatıcı bir sesi var. Yada ben dinlerken rahatlıyorum![]()
Simdiiiii malum biliyorsun bir tane finix yok, finix2, finix3 falan diye gidiyor bu. Arada bir kac tanesi kadin. Ama bu erkekErkek bir finix mi[emoji780] ne yani arada bir cinsiyet mi değiştiriyorsun. [emoji12]
Keşke olsada içsem bu gün çok kötü günDaha dinlersem ofisten kaçar giderim içmeye, onun için ara verdim..![]()