SkynetGenisys
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 20
Oyun indirin kota doldu zaten
çabuk indirin

Türk Telekom-ttnetHızı yükselen varsa hangi servis sağlayıcıyı kullanıyor?
Attım dying light the following torrent iniyor 2.7mb sabitOyun indirin kota doldu zatençabuk indirin
Modemde torrent kurulu ve zaman ayarlı öyle birşey olursa zaman ayarlarını değiştirir sömürürümTürk Telekom haftada 2 gün akk uygulamayacak olmasın sakın![]()
Dur oyun tavsiye yapayım : max payne 3,cs go,live for speed,ghost recon,assasing creed (galiba yanlış yazdımAttım dying light the following torrent iniyor 2.7mb sabit![]()
Çabuk mesajı sil (düzenle) adamlar vaz geçecekler40 yılın başı birden bire hız arttı onda da kabloların bozuk olduğu haftaya denk geldi sürekli kopuyor
Acilen cat6 kablo çekmeliyim eve
Modemde torrent kurulu ve zaman ayarlı öyle birşey olursa zaman ayarlarını değiştirir sömürürüm![]()
Kedi'dir kediBenim internet ilk defa böyle yerlerde sürünmeye başladı teknosa'nın web sitesini açmıyor o derece.
İnternet çoşuyor![]()
Yürü be kim tutar seni !
Şuan kaç'da![]()
Yürü be kim tutar seni !
30 yada 32 olması lazım kendi halinde pc odada suanŞuan kaç'da![]()
Kontrol et küçük emrah'a benzer yanlız kaldım diye30 yada 32 olması lazım kendi halinde pc odada suan![]()
ATM paypal nakit kart'ımı kabul etmiyor.sebebi nedir?
Az önce kardiyolojiden çıktım tansiyon 15/10, kalbin hızlı atıyor dedi. Kan verdik sonuçları bekliyoruz.
SaolGeçmiş olsun. Ben de geçen hafta girdim. Bir süredir kendimi kötü hissediyordum.
Küçüklükten kalma bir sorun çıktı ama önemli değilmiş.
Rahatladım ve hastaneye gittiğimden beri daha iyiyim. Psikolojikmiş sanırım.![]()
Hocam iyice sokuyorsun dimi, kartı takıp çekmesini bekleyen arkadaşlarım varATM paypal nakit kart'ımı kabul etmiyor.sebebi nedir?
SaolKorkuyorum kötü birşey çıkar diye zaten çabuk yorulma falan da var inşallah kötü birşey değildir.
Kötü birşey çıkmaz merak etmeSaolKorkuyorum kötü birşey çıkar diye zaten çabuk yorulma falan da var inşallah kötü birşey değildir.
Tansiyon derecelerinihiç bilmiyorum ama o yorulma olayı bende de var, biraz alışkanlık ile alakalı sanırsam.SaolKorkuyorum kötü birşey çıkar diye zaten çabuk yorulma falan da var inşallah kötü birşey değildir.