Necefli Maşrapa
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 24
Redfoks ölmemiş miydi?
Her üye için bir kez hak vardı. Ama forumun önceki halindeydi şimdi var mı bilmiyorum.nickimi değiştire bilimek için nereye başvurmam lazım
Vefat mı etti ?Redfoks ölmemiş miydi?
Trafik kazasinda oldu diye biliyorum adam.Vefat mı etti ?
Yapma ya çok üzüldüm gerçekten... Kesin doğru mu peki bu ? Cidden severdim kendisini... Ne demişler, ölüm ani, dünya fani.. Allah rahmet eylesin....Trafik kazasinda oldu diye biliyorum adam.
Yaşıyor de banaSaçmalamayın![]()
Abi profiline nereden ulaşabilirim? Eğer yaşıyor ise maşrapa hocam, trollediniz kabul ediyorum..D.m. yolla bakayım ne olacak![]()
S7 ile s7 edge arasında daha büyük bir boyut farkı olsaydı keşke.
Bunlar rekabetçide kullanılsın oyunu bırakırım.
o işlere esa bakıyordu.nickimi değiştire bilimek için nereye başvurmam lazım
Powerla karıştırmışım ya, kusura bakma. Öyle kötü şaka da yapılmaz zaten.Abi profiline nereden ulaşabilirim? Eğer yaşıyor ise maşrapa hocam, trollediniz kabul ediyorum..
mesaj attım bakam cevap bekliom sagolasınızo işlere esa bakıyordu.
olumlu cevap alırsan unutma silahın da bir mermi var,seçimini iyi yap!mesaj attım bakam cevap bekliom sagolasınız![]()
ben de mesaj attımolumlu cevap alırsan unutma silahın da bir mermi var,seçimini iyi yap!
sana serbest istediğin kad.. töğbe estağfurullah yav esa'ya attığınız mesaj sizi bağlar bana niye söylüyosunuz ki?ben de mesaj attım
Sövseydin daha iyiydisana serbest istediğin kad.. töğbe estağfurullah yav esa'ya attığınız mesaj sizi bağlar bana niye söylüyosunuz ki?![]()
BAN yerim olmazSövseydin daha iyiydi
Değişik insanBAN yerim olmaz![]()
Dediydim ben, aha dayıya sorTövbe değin yahu ağzınızdan yel alsın iyim ben arkadaşlar.
Abi ne milleti ben yedim...Dediydim ben, aha dayıya sor
Trollediler milleti![]()
Tövbe değin yahu ağzınızdan yel alsın iyim ben arkadaşlar.
Note 5 bile teknoloji magazalarnda bileee 2400 tl.V10'un fiyatı bir dusmedi ya kafayı yicem ...
Note 5 > V10V10'un fiyatı bir dusmedi ya kafayı yicem ...
Renkler ve zevkler tartisilmaz Note 5 guzel telefon ama bence V10 bir adim onde .Note 5 > V10
Adam hortladı ya la...Tövbe değin yahu ağzınızdan yel alsın iyim ben arkadaşlar.